Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ster Jimmy Penn werd uit zijn team getrapt wegens kruiscontrole toen de Golden Knights game drie wonnen

Hij speelt

De Dallas Stars hadden de kans om terug te keren naar de finale van de Western Conference toen ze dinsdagavond gastheer waren van de Vegas Golden Knights in Game 3.

In plaats daarvan verpletterden ze zichzelf in een 4-0 overwinning op de Golden Knights, aangevoerd door hun aanvoerder Jimmy Bean, die minder dan twee minuten na de wedstrijd van het veld werd gestuurd voor een ongedisciplineerde penalty. Tegen het einde van de wedstrijd trokken de Stars hun startende doelverdediger terug, verloren een aanvaller door een blessure, leunden lange tijd achterover met weer een ongedisciplineerd spel en de tweede helft eindigde vroeg toen fans voorwerpen op het ijs gooiden.

De Golden Knights staan ​​met 3-0 voor in de reeks en kunnen donderdagavond hun tweede optreden in de Stanley Cup-finale behalen met een overwinning in Dallas.

Hoe de Dallas-sterren zichzelf vernietigden

Vegas’ Jonathan Marchesault scoorde 71 seconden op het eerste schot van de Golden Knights.

Toen maakte Bean het nog erger.

Uitleg van de regels: Waarom worden grote straffen herzien in de NHL?

Oostelijke Finale: De Panthers verliezen de aanvoerdersband, maar duwen de Hurricanes over de rand

Hij haalde de kapitein Mark Stone van de Golden Knights tevoorschijn. Toen leunde Ben voorover en bekeek een glijdende steen in het gezicht/halsgebied op 1:53 van de eerste periode. De scheidsrechters op het ijs riepen op tot een grote penalty van vijf minuten, die werd bevestigd na een beoordeling, waardoor de Stars de rest van de wedstrijd zonder hun # 4 playoff-scorer achterbleven.

READ  Het voorstel voor een nieuwe start is misschien te ingewikkeld om deze week door te voeren

Bean scoorde 33 doelpunten in het reguliere seizoen en had 11 punten in 16 playoff-wedstrijden. Hij kan te maken krijgen met extra discipline van de competitie.

“Hij heeft een fout gemaakt”, zei Stars-coach Peter DeBoer. “Niemand voelt het erger dan hij.” ‘Godzijdank gaat het goed met Mark Stone. We zullen leven met de gevolgen, wat die ook mogen zijn. We hebben vanavond met ze geleefd en we zullen met ze leven als er nog meer discipline komt.’

Ivan Barbashev scoorde op de powerplay van vijf minuten en William Carrier scoorde 17 seconden nadat de penalty was verstreken om Vegas een 3-0 voorsprong te geven. Dit leidde ertoe dat DeBoer voor de derde keer dit ‘postseason’ doelverdediger Jake Oettinger (drie doelpunten op vijf schoten) naar zich toe trok.

Superster Evgeny Dadonov verliet de wedstrijd met een onderlichaamblessure na een botsing met teamgenoot Rob Hintz en keerde niet terug. DeBoer heeft geen update na de wedstrijd ontvangen.

Max Dumy uit Dallas scoorde laat in de tweede helft een penalty van 14 minuten in een handgemeen met Nicholas Hague. Stars-fans gooiden voorwerpen op het ijs, waardoor de scheidsrechters de periode voortijdig beëindigden en de laatste 22 seconden verschoven naar het begin van de derde periode.

“Ik denk dat we allemaal beter ons best moeten doen om uit dit gat te komen”, zei DeBoer.

Wat deden de Golden Knights goed?

Ze scoorden pas voor de vierde keer als eerste in de play-offs en hoefden niet van een achterstand te komen, aangezien ze acht keer waren gevorderd in de competitie.

READ  Belangrijkste verhaallijnen in de MLB All-Star-stemming van 2023

“We hebben het gedaan door te spelen zoals we willen spelen, en dat is het bemoedigende deel”, zei coach Bruce Cassidy.

Barbashev, acquisitie van de handelsdeadline en voormalig winnaar van de Stanley Cup, had een doelpunt en twee assists. Dat levert hem dit ‘postseason’ 13 punten op in 14 wedstrijden.

Carrier en Alex Pietrangelo scoorden hun eerste doelpunten van het ‘postseason’ en Adin Hill had zijn eerste in de laatste wedstrijd.

Maar Brett Howden, die scoorde in verlenging in Game 1, verliet Game 3 vroeg met een onderlichaamblessure. Cassidy zei dat hij niet dacht dat hij serieus was. “We hebben besloten om het niet te pushen,” zei Cassidy.