april 25, 2024

Steelers vs Lions score, updates, hoogtepunten: Pittsburgh lijkt te beslissen over QB1 in pre-season finale

Roy Blounts boek “About Three Bricks Shy of a Lamb” beschrijft de geschiedenis van de Steelers uit 1973, een getalenteerd team dat een paar stratenblokken verwijderd was van een kampioensclub. Deze titel zou kunnen worden gebruikt om de huidige Steelers-kant te beschrijven als ze zouden blijven spelen zoals ze deden terwijl ze bij de rust met 16-0 voor stonden op de Lions in de laatste wedstrijd van het voorseizoen.

De getalenteerde Pittsburgh-defensie maakte twee van de vier goals tijdens de eerste 30 minuten van de wedstrijd. Tweemaal gaf de eenheid de bal om diep in het Lions-gebied aan te vallen. Maar de aanval, geplaagd door fouten in de aanvallende linie, was niet in staat om veel te doen met beide kansen en beide keren genoegen te nemen met korte velddoelpunten voor Chris Boswell. De aanval vond uiteindelijk zijn groef aan het einde van de eerste helft, toen Mitch Trubesky Stephen Sims met zes yards raakte. Trubisky’s diepe finishes op rookie George Pickens en een strakke finish Pat Freiermuth bepaalden de score.

De Lions deden niet veel in de aanval, maar ze slaagden erin om de Steelers-defensie op velddoelen te houden in plaats van te landen nadat ze op een kort veld waren begonnen. Eerste ronde pick Aiden Hutchinson ontsloeg Trubisky, terwijl teamgenoot Jeff Okudah uit de eerste ronde met groot spel binnenkwam toen hij vroeg in het tweede kwart Trubisky’s pass naar Pickens in de eindzone brak.

Hier leest u hoe u de procedure in realtime kunt volgen. Bekijk zeker ons liveblog hieronder voor realtime updates, dingen en analyses.

READ  The Rays hebben aangekondigd dat SS Wander Franco op de beperkte lijst zal worden geplaatst terwijl MLB berichten op sociale media onderzoekt