uitzendtijd: 20.00 uur ET / 21.00 uur ET
Officiële starttijd: 20:08 uur Cairo tijd / 21:08 uur Eastern time

Vanaf de elfde tegen IJsland: 18-Casey Murphy, 5-Kelly O’Hara (kapitein), 9-Mallory Beau, 11-Sofia Smith, 12-Terna Davidson, 13-Ashley Sanchez, 15-Alana Cook, 17-Andy Sullivan, 19-Emily Fox, 20- Catarina Macario, 22- Christy Moyes

Beschikbare subs: 1- Alyssa Naher, 2- Trinity Rodman, 3- Lynn Williams, 4- Becky Sauerbrunn, 6- Morgan Gutraat, 7- Ashley Hatch, 8- Sophia Huerta, 10- Jaylene Howell, 14- Emily Sonnett, 16- Rose Lavell, 21 Aubrey Kingsbury, 23 Margaret Pierce

Spelnotities | Vijf dingen om te weten – IJsland

• USWNT maximale startnummers XI (inclusief deze wedstrijd): O’Hara (150), Pugh (70), Davidson (48), K. Mewis (36), Sullivan (25), Macario (15), Smith (13), Fox (10), Cook (6), Sanchez (5) Murphy (4)
  • De basisopstelling tegen IJsland bestaat uit vier verschillende spelers uit de ploeg die zondag begon tegen Nieuw-Zeeland en slechts twee wisselingen ten opzichte van de ploeg die aan de openingswedstrijd van het toernooi tegen Tsjechië begon.
  • Vijf spelers – Alana Cook, Emily Fox, Andi Sullivan, Catarina Macario en Sophia Smith – begonnen alle drie de wedstrijden voor de VS in dit toernooi.
  • Met een gemiddelde leeftijd van 25,40 jaar is dit de jongste startopstelling die de VS dit toernooi heeft gebruikt en is het de jongste XI die ooit met de VS van start ging in de SheBelieves Cup, waarmee het eerder in 2018 werd overtroffen toen de gemiddelde startopstelling tegen Frankrijk was 25,48 jaar oud. De basisopstelling tegen IJsland is de jongste basisopstelling die de Verenigde Staten in een wedstrijd hebben gebruikt sinds 5 april 2018, toen de opstelling van de USWNT tegen Mexico gemiddeld 25,2 was.
  • Zeven van de elf eerstejaars in de Verenigde Staten zijn jonger dan 25 jaar.
  • De basisopstelling is gemiddeld 34 caps per speler, waarbij O’Hara (150) de meest ervaren speler in de basisopstelling is. Pugh, waarvoor je 70 . verdientja Career cap, hij is de volgende speler met de meeste caps in deze ploeg en de enige andere speler met meer dan 50 caps. Zes spelers in deze basisopstelling hebben minder dan 20 caps – Macario (15), Smith (13), Fox (11), Cook (7), Sanchez (5) en Murphy (4).
  • verdediger Kelly O’Hara Ze keert voor de tweede keer in drie wedstrijden en voor de derde keer in haar carrière terug in de basis en aanvoerder van de Verenigde Staten. O’Hara, die aanvoerder was van het team en op 17 februari de volle 90 minuten speelde tegen Tsjechië, zal er 150 voor krijgen.ja Maximale vacatureplaatsing, slechts 24ja Een speler in de geschiedenis van USWNT die 150 internationale optredens heeft bereikt.
  • O’Hara heeft bijna drie keer zoveel wedstrijden als de rest van de hoofdverdediging en is de eerste en enige speler die in elke editie van de SheBelieves Cup verschijnt. Hij speelt nu elk jaar in het toernooi sinds de oprichting in 2016.
  • Een keeper Casey Murphy Ze zal haar vierde titel verdienen toen ze voor de tweede keer startte in het kampioenschap voor de VS, en een keer tegen Tsjechië hield op 17 februari terwijl ze haar tweede carrièrestop markeerde. De 25-jarige Murphy maakte haar USWNT-debuut op 27 november in de 3-0 overwinning van de VS op Australië in Sydney, en leverde een uitstekende acht reddingen toen ze slechts de zevende doelman in de geschiedenis van USWNT werd die een schone lei kreeg. in zijn eerste omslag.
  • Mallory Bog Je verdient haar 70ja Hat haar carrière toen ze voor de tweede keer begon in de SheBelieves Cup van 2022 en nummer 51 werdSt Speler in de geschiedenis van USWNT om 70 caps te bereiken. Na het starten en spelen van 59 minuten tegen Tsjechië op 17 februari kwam Pog in de tweede helft tegen Nieuw-Zeeland en scoorde in de blessuretijd van de tweede helft en was 19ja Internationaal doel van haar carrière. Het eerste doelwit van Pugh was de VS in 871 dagen. Haar laatste doelpunt kwam voor haar laatste wedstrijd tegen de Futbol Ferns op 3 oktober 2019 tegen Zuid-Korea.
  • Met 19 internationale doelpunten in zijn carrière is Pugh nu de doelpuntenmaker in zijn carrière voor deze selectie van de SheBelieves Cup. De 24-jarige heeft nog maar één doel nodig om zijn 20 carrièredoelen en 20 assists te behalen bij de USWNT.
  • Sophia Smith Het begint voor de derde keer op rij als je het wint 13ja Over het algemeen voor de USWNT. Smith hielp mee aan het openingsdoelpunt in de 5-0 overwinning van de VS op Nieuw-Zeeland door een gevaarlijke voorzet te raken die een eigen doelpunt opleverde. Smith is de jongste speler in deze basisopstelling en op 21-jarige leeftijd had ze één doelpunt en drie assists in haar voorgaande 12 wedstrijden.
  • Terna Davidson Je verdient haar 48ja Hat terwijl ze haar tweede start in het toernooi maakt en haar 10eja Hij begon in de laatste 11 wedstrijden voor de Verenigde Staten. Davidson kwam halverwege de 20 februari overwinning van de VS op Nieuw-Zeeland, waarmee hij een reeks van negen opeenvolgende starts voor de USWNT afsneed. Davidson leidt de Verenigde Staten in totaal gespeelde minuten sinds de late Olympische Spelen in Tokio eindigden, met 607 minuten gespeeld sinds de start van het FIFA-venster in september.
  • Ashley Sanchez Ze zou haar tweede debuut maken in evenveel wedstrijden in de USWNT als ze haar vijfde algemene titel in haar carrière verdiende. De 22-jarige Sanchez maakte haar carrièredebuut in de 5-0 overwinning van de Verenigde Staten op Nieuw-Zeeland op 20 februari, na 66 minuten in de overwinning.
  • Alana Cook Ze zal haar vijfde opeenvolgende wedstrijd in de USWNT beginnen, aangezien ze haar zevende wedstrijd in het algemeen verdient. Cooke is de enige speler die alle 180 minuten voor de VS heeft gespeeld tijdens de eerste twee wedstrijden van de Shebelle’s Cup in 2022. Ze heeft in elk van haar voorgaande zes wedstrijden 90 minuten gespeeld, waarmee ze de Verenigde Staten hielp om vijf schone lakens te krijgen.
  • Als je de volledige 90 minuten tegen IJsland speelt, wordt Cook de zevende speler in het USWNT Stadium die de volledige 270 minuten speelt in een enkele SheBelieves Cup, een prestatie die eerder werd geleverd door Sauerbrunn (3x), Abby Dahlkemper (2x), Davidson, Julie Ertz, Morgan Gautrat en Alex Morgan (elk eenmaal).
  • Andy Sullivan Je verdient haar 25ja Cap als ze begonnen voor de achtste keer in hun laatste negen wedstrijden voor de Verenigde Staten. Sullivan, die in 2020 slechts één wedstrijd heeft gespeeld, heeft in vier van haar laatste zeven interlands voor de Verenigde Staten 90 minuten gespeeld. Ter vergelijking: in haar eerste 17 wedstrijden speelde Sullivan slechts drie keer de volle 90 minuten.
  • Emily Fox Je begint het voor de vijfde keer op rij en je wint het 11ja De dop is over het algemeen voor USWNT. Zeven van Fox’ vorige 10 carrière-wedstrijden zijn onder Andonovsky gegaan, waaronder vijf in 2021 en beginnend in de eerste twee wedstrijden van de Verenigde Staten op de Shepherd’s Cup 2022. Sinds de toetreding tot de selectie van de VS in het FIFA-venster van oktober, verschijnt Fox nu in de laatste zeven wedstrijden voor de VS. Davidson is de enige andere Amerikaanse speelster die die onderscheiding heeft, al zou Becky Sauerbrunn zich ook bij die groep kunnen aansluiten als ze tijd ziet tegen IJsland.
  • Catarina Macario Ze zal voor de derde keer op rij starten in de SheBelieves Cup en 15ja Algemeen voorkomen van de USWNT. De 22-jarige Macario scoorde drie goals en één assist in haar 12 wedstrijden in 2021 en begint nu aan elk van haar laatste zes wedstrijden voor de Verenigde Staten.
  • Na het starten en spelen van de volle 90 minuten in de overwinning van de Verenigde Staten op Nieuw-Zeeland op 20 februari, Kristi Moyes Ze zal haar tweede opeenvolgende debuut maken voor de VS terwijl ze haar 36 jaar verdientja carrière dekking. Het bod tegen voetbal Varens was 10ja Een wedstrijd van 90 minuten in de voorgaande 35 wedstrijden, maar het was pas de derde 90 minuten durende show sinds de terugkeer naar de USWNT eind 2020. Moyes, die met alle spelers in deze basisopstelling de op drie na meeste optredens heeft gemaakt, scoorde een doelpunt en assisteerde in de Shepelevs Cup 2021, beide tegen Argentinië op de laatste dag van het toernooi.