april 19, 2024

Raiders vs Cardinals-score: Live updates, gamestatistieken en hoogtepunten van week 2 showdown

De Las Vegas Raiders kregen absoluut de start die ze wilden tegen de Arizona Cardinals en sprongen 20 punten in de eerste inning achter Derek Carr’s arm. Carr vond Davante Adams om voor de tweede game op rij te landen, een van de twee touchdown-passes in de eerste helft.

Carr is 18 van 24 voor 210 yards met twee touchdowns en geen onderscheppingen voor een 128,8 pass rating in de eerste helft. De Raiders gebruikten hun 15-game drive om het spel te ontgrendelen, met als hoogtepunt dat Carr Adams vond om vijf yards te laten vallen om Vegas op 7-0 te zetten. Darren Waller heeft ook een touchdown capture van Carr, een ontvangst op drie meter om de Raiders met 17-0 op voorsprong te zetten. Vegas scoorde al zijn bezittingen om in de eerste helft een voorsprong van drie punten te nemen.

Kyler Murray worstelde in de eerste helft, ging 6 van 9 voor 43 yards en onderschepte hem. Hij gooide een onderschepping naar Amick Robertson om de campagne van de Cardinals te stoppen toen Arizona met 17-0 achter stond. De Cardinals hadden in de eerste helft slechts 86 yards aanval.

Deze wedstrijd is interessant omdat beide teams de angstaanjagende 0-2-start willen vermijden. Houd het liveblog hieronder in de gaten voor alle realtime analyses en crashes voor deze tweede week van de krachtmeting!

hoe te kijken

Datum: zondag 28 september | tijd: 16.25 uur ET
Website: Allegiant-stadion (Las Vegas, Nevada)
Televisie: CBS | Stroom: belangrijkste +
Volgen: CBS Sports .app
Verwachting: Raiders -5,5; O/U 51.5 (kansen door Caesars Sportsbook)

READ  Na een eagle birdie-finish versloeg Korda Ko in een play-off op de LPGA Drive On