februari 21, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PS1: “Ik heb medelijden met degenen die het niet begrepen”

Ponniyan Selvan, de langverwachte mega-budgetfilm, werd uitgebracht en geopend met gemengde recensies en meningen. Terwijl sommigen zeiden dat het een zorgvuldig geproduceerde film was, zeiden velen dat het verbijsterend was. De meningen zijn legio.

Laten we passeren. Deze meningen worden verzameld van verschillende sociale mediaplatforms.

Een internetgebruiker zei: “Ik begreep eerst niet wat Chiranjeevi zei. Dit is niet de manier om het publiek voor te bereiden. Hij zou de stamboom hebben uitgelegd en alle personages hier hebben voorgesteld. Dat zou veel verwarring hebben voorkomen.”

“Ik heb de roman gelezen en ken de inhoud ervan. Ik begreep de vertelling, maar ik kreeg niet het hoogste niveau. Omdat ik me Bunyan Sylvan Raja Raja Chola voorstelde als de grootste koning in de geschiedenis van de Tamil-monarchie. Dus ik wenste dat een uitstekende acteur zou de rol spelen, maar Gayam Ravi niet’, zei een publiek van Madurai.

“Ik hield van elk onderdeel ervan. Dit is de stijl van Mani Ratnam. Ik respecteer zijn inspanningen en voelde me slecht om gemiddelde tot ondergemiddelde beoordelingen te zien voor deze geweldige compositie. Mani Ratnam verdient alle lofbetuigingen. Dit is geschiedenis. Een regisseur kan niet vereenvoudigen dit met de beperkingen van personages zoals de Bahubali-film. Deze film verdient echt een Oscar”, zei een Telugu-talige netizen op zijn Facebook-pagina.

Een technische student op de WhatsApp-groep zei: “Ik heb medelijden met degenen die zeggen dat ze de film niet begrepen. Ze zouden moeten weten dat hun cognitieve kracht zwak is in plaats van Mani Ratnam’s talent te beoordelen in relatie tot deze film.”

READ  Hayden Panettiere speelt Scream 4 opnieuw in het vervolg op 'Scream' - The Hollywood Reporter

“Ik heb maar om één reden op deze film gewacht – door Mani Ratnam en AR Rehman te combineren met Aishwarya Rai als het nummer op de taart. Maar ik vond de nummers niet leuk, ook al probeerde ik er gunstig naar te luisteren ten opzichte van de namen. Ik hou van de film veel voor zijn grootsheid en niet voor zijn inhoud. Ik kreeg niet eens een moment van koude rillingen “, verklaarde een 40-jarig publiek uit Vijayawada.

Een netizen zei op Twitter: “Ik wacht gewoon op deel 2 met de verwachting dat alles daar vol is. Ik heb zin om alles in te halen wat ik heb gemist op PS1. Manny J! Doe het alsjeblieft snel.”

Over het algemeen zijn er talloze meningen die overal stromen, maar deze meningen zijn maar weinig zinvol met sterke meningen.