april 24, 2024

Nations League Round-Up: Hongarije door Duitsland nadat Memphis Diep een late penalty miste tegen Nederland tegen Polen |  Voetbal Nieuws

Nations League Round-Up: Hongarije door Duitsland nadat Memphis Diep een late penalty miste tegen Nederland tegen Polen | Voetbal Nieuws

Duitsland speelde 1-1 gelijk met Hongarije in Groep A3 van de Nations League, terwijl de impasse van Engeland met Italië in een gelijkspel eindigde.

De goals vielen in de eerste negen minuten nadat Jonas Hoffman de gelijkmaker van Duitsland had gescoord om de staking van Zsolt Nagy in Boedapest te annuleren, waarna het Hansi Flick-team de winnaar niet kon vinden.

Er waren twee circuits in Groep A4 Wales Bij een 1-1 gelijkspel België En Nederland Twee doelpunten tegen kwamen van onderen Polen Moet worden uitgebalanceerd als 2-2.

Davy Klaassen en Denzil Dumfries scoorden binnen drie minuten na de tweede helft voor Nederland nadat Matty Cash en Pyotr Zheelinsky van Aston Villa scoorden voor Polen.

Afbeelding:
Denzil Dumfries (links) maakte in Rotterdam de gelijkmaker van Nederland tegen Polen.

Oranje had bij rust de kans om het derde rechte stuk te winnen, maar door de penalty van Memphis Deboy bleef Louis van Gaal aan de kop van de groep met zeven punten.

In aanvulling republiek Ierland Een 3-0 overwinning Schotland In groep B1 OekraïneHij verloor van Wales in de play-offfinale van het WK, zijn tweede opeenvolgende overwinning in de Nations League. Armenië 3-0 met doelpunten van Ruslan Malinowski, Oleksandr Karavev en Vitaly Mikolenko.

De wedstrijd werd gespeeld in het neutrale gebied van Lodz, Polen, omdat Oekraïne niet thuis kon spelen vanwege de Russische invasie.

Er waren twee wedstrijden in Groep C1 Kalkoen 2-0 voor de derde opeenvolgende overwinning LuxemburgWanneer Faeröer Ze wonnen thuis met 2-1 en scoorden de eerste punten van de campagne Litouwen.

READ  Nederland kondigde twee individuele deelnemers aan, maar geen team, Pradoni | Evenementennatie