maart 22, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na jaren van afwijzing is The Legend of Zelda misschien eindelijk een Lego-set

Na jaren van afwijzing is The Legend of Zelda misschien eindelijk een Lego-set

Voor alle Zelda-fans kan ik bevestigen dat er een Zelda-collectie in productie is. Ik weet niet of het de bedoeling is om een ​​geheel nieuw thema te lanceren of dat het slechts eenmalig is, maar er is minstens één set met 1920 stukjes en die zal variëren van $ 200 tot $ 325, misschien $ 250. Het is een 2-in-1 model gebaseerd op de Great Deku Tree. Ter verduidelijking: ik ben geen fan van Zelda en heb nog nooit een van de spellen gespeeld, dus ik weet niet echt veel over wat ik zag, behalve dat de beschrijving van de set die ik kreeg het specifiek omschreef als Great Tree Deco .

Er waren twee foto’s van de set, omdat ze je genoeg stukjes geven om twee kopieën van de boom te maken. Ter verduidelijking aan de 2-in-1-kant, het lijkt hetzelfde model te zijn dat je kunt patchen om het er anders uit te laten zien. Ik denk niet dat ze het echt hebben gemaakt, dus je kunt beide bomen maken en ze samen weergeven, aangezien er maar één basis is. Een van de bomen was specifiek gelabeld als ontworpen uit de game Breath of the Wild, terwijl de andere afkomstig was van Ocarina of Time. Ik ken geen enkel exemplaar van de boom met een gat onder de takken en roze bloemen. De andere versie had geen opening onder de boom en had in plaats daarvan groene bladeren. Welke boom je ook maakt, verschijnt op een basis met het Zelda-logo erop.

Voor de miniaturen hebben ze geen nummer of namen vermeld, maar beide foto’s toonden dezelfde drie miniaturen. Ik heb een van hen leren kennen met de naam Link, die korte benen heeft. De andere twee kleine figuren herkende ik niet, dus ik moest ze opzoeken en ze lijken op Link en Zelda van Breath of the Wild omdat ze er zo uitzien in het blauw. Er is ook een lichtblauwe bol bedekt met wit met een doorzichtige standaard.

READ  Het is onwaarschijnlijk dat de MacBook Air 2022 in meerdere kleuren komt