april 24, 2024

Milwaukee Bucks-aanvallers Chris Middleton verliezen Bobby Portis aan een blessure in hun tweede wedstrijdverlies tegen de Chicago Bulls.

Milwaukee Bucks vooruit khris middleton En Bobby Portez Allen waren geblesseerd uit op woensdag tegen de Chicago Bulls en kwamen nooit meer terug toen Milwaukee met 114-110 verloor.

Middleton gleed uit tijdens een trip naar de basket tijdens het vierde kwartaal van Game 2 van deze serie in de eerste ronde, die nu op 1-1 stond, en begon zijn linkerbeen te prefereren. Hij probeerde zijn been aan de zijlijn te strekken en te buigen voordat hij naar de kleedkamer ging. De ploeg maakte later dit kwartaal bekend niet terug te keren.

Bucks-coach Mike Budenholzer zei na de wedstrijd dat Middleton een verstuiking in zijn MCL had opgelopen en donderdag een MRI zou ondergaan.

Middleton scoorde 18 punten, 8 assists en 5 rebounds in 33 minuten voor de Bucks.

Portis raakte het gezicht met een elleboog van het Bulls Center Tristan Thompson Terwijl de twee tijdens het eerste kwartier klommen om te stuiteren. Er werd geen fout geteld in het spel, maar Portis viel op de grond na contact en bloedde na het spel bij zijn rechteroog.

Portis probeerde zich na de rust even op te warmen, maar bleef maar even op het veld voordat hij terugkeerde naar de kleedkamer. Kort nadat het derde kwart begon, sloten de Bucks hem uit voor de rest van de wedstrijd met een rechteroog.

Portez scoorde twee punten en pakte een rebound in zes minuten.

Het blessurenieuws was niet veel beter voor de tweede wedstrijd van de NBA-kampioen. Budenholzer zei tijdens de voorgaande periode van de media dat veteraan keeper George Hill Er werd niet verwacht dat hij snel zou terugkeren van de buikpijn die hem ervan weerhield de serie te spelen.

READ  Mimi Bolden Morris uit Michigan is de eerste vrouw die afstudeert als Big Ten-voetbalassistent

“We verwachten het niet op korte termijn”, zei Budenholzer.

Budenholzer zei dat het probleem niets te maken had met de nekblessure waardoor Hill eerder in het seizoen 17 wedstrijden moest missen. Hill zei na zijn terugkeer van die blessure dat hij te maken had met een gedeeltelijke scheur tussen de zesde en zevende borstwervel in zijn ruggengraat.

Volgens Budenholzer komt de laatste blessure voort uit iets dat gebeurde tijdens de Bucks-wedstrijd op 8 april in Detroit. Hill heeft sindsdien niet meer gespeeld.

“We zullen zien hoe het de volgende dag vordert, ik zal een paar dagen of langer zeggen”, zei Budenholzer.

Hill, 35, speelde 54 wedstrijden tijdens het reguliere seizoen en was gemiddeld 6,2 punten, 2,9 rebounds, 2,2 assists en 23,2 minuten.

Jevon Carter Hill vulde zijn plaats in de rotatie met de Bucks die in de eerste game met 93-86 wonnen en drie punten scoorden in 10 minuten. Hij droeg woensdag in negen minuten tijd twee keer bij aan de rebound.

De Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.