mei 30, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marvel-acteurs 'zijn geen filmsterren' - The Hollywood Reporter

Marvel-acteurs ‘zijn geen filmsterren’ – The Hollywood Reporter

Zeg nog een keer “Marvel”, we dagen je uit!

Quentin Tarantino Hij werd de nieuwste gerespecteerde filmmaker die een middelmatige kritiek uitte op superheldenfilms, maar ontdekte dat zijn opmerkingen Hulk op Twitter weggooiden.

In een interview met Tom Segura voor zijn podcast, 2 beren 1 grotwerd Tarantino gevraagd over het onderwerp, dat volkomen veilig zou moeten zijn voor Marvel-films.

“Ik vind ze niet leuk,” zei Tarantino. ‘Nee, dat doe ik niet Houdt niet van zij. Maar ik vind ze niet leuk. Ik bedoel, kijk, ik verzamelde als een gek Marvel-strips toen ik een kind was. Er is een aspect dat als deze films uitkwamen toen ik in de twintig was, ik er helemaal gelukkig en helemaal verliefd op zou zijn. [But] Het zouden niet de enige films zijn die worden gemaakt, het zouden onder andere die films zijn. Ik ben bijna 60, dus ik ben niet enthousiast over hen.”

Segura merkte op dat Marvel-films vaak aanvoelen als een “kopie” van eerdere MCU-films, eraan toevoegend “je wordt niet meegenomen naar een plek die je niet zou verwachten”.

“Mijn enige klacht is dat het de enige dingen zijn waarvan ze lijken te zijn gemaakt”, zei Tarantino. “Het zijn de enige dingen die enige vorm van opwinding lijken op te wekken bij de fanbase of zelfs de studio die ze maakt… Dus het is gewoon het feit dat ze op dit moment zo volledig representatief zijn voor dit filmtijdperk. Er is geen veel ruimte voor iets anders.” deze mijn probleem. Het is een representatieprobleem.”

READ  'Masked Singer' seizoen 10-ster Ne-Yo onthult hoe de show zijn liefde voor songwriting 'activeerde'

Hij voegde eraan toe: “Een deel van het wonder van Hollywood is dat al deze acteurs die beroemd worden deze personages spelen.” “Maar het zijn geen filmsterren. Toch? Captain America is de ster. Thor is de ster. Ik ben niet de eerste die dat zegt. Ik denk dat dit al een miljoen keer is gezegd, maar deze franchisepersonages zijn sterren geworden.” .”

Hij vervolgde: “Als in 2005 een acteur de hoofdrol speelde in een film die het net zo goed deed als de Marvel-films, dan was die man een absolute ster.” “Het betekent dat mensen hem of haar waarderen en van ze houden en ze in dingen willen zien.” Sandra Bullock Snelheid En iedereen vond dat ze er geweldig in was. Iedereen werd verliefd op haar… Sandra Bullock was zo opgewonden dat ze haar in iets anders wilden zien. Dit is nu niet het geval. We willen die man zien [keep] Speel Wolverine of wat dan ook.”

Wonder Shang Chi en legende Tien afleveringen Ster Simo Liu Reageer op Twitter: “Als de enige bewakers van het filmsterrendom Tarantino en Scorsese waren, had ik nooit de kans gehad om een ​​film van meer dan $ 400 miljoen te leiden. Ik sta versteld van hun filmgenie. Het zijn superauteurs. Maar ze kunnen niet draaien hun neus op mij of iemand anders gericht.” Geen enkele filmstudio zal perfect zijn of zal ooit perfect zijn. Maar ik ben er trots op samen te werken met iemand die zich voortdurend heeft ingespannen om de diversiteit op het scherm te verbeteren door helden te creëren die mensen van alle gemeenschappen overal. Ik hield ook van ‘The Golden Age’.. but it She was white as hell.”

READ  Boogschutter september 2022

dode lijst Bedenker Robert Liefeld retweette een verhaal over Tarantino’s opmerkingen en bespot ze Het is (blijkbaar) “the hottest hot thing”.

Scorsese heeft beroemd op dezelfde manier bekritiseerd Marvel-films, die ze “themaparken” en “geen bioscoop” noemden, leidde tot een reactie van Beschermers van het universum Onder andere regisseur James Gunn.

Tarantino-fans zullen er waarschijnlijk op wijzen dat als de regisseur meer niet-Marvel-inhoud wil waar fans enthousiast over zijn, hij precies dat kan doen. Maar de manager heeft het beroemde gelofte om te stoppen met regisseren met zijn aanstaande, maar zonder script, tiende film. Tarantino bevestigde zijn plan om met pensioen te gaan op de podcast.

‘Ik denk dat tien een goed aantal is’, zei hij. “Ik ben klaar om te buigen voor het podium en ze te laten verlangen naar meer. Verwen mijn filmografie niet met een stel ouderwetse verre films… Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen.”