april 16, 2024

Liverpool-ster Virgil van Dijk jaagt fans weg in een interview na de wedstrijd met Nederland na een gelijkspel met Noorwegen

Virgil von Dijkin getrokken naar Noorwegen in Nederland Groep G (Beeld: Getty)

Virgil von Dijk Hij was minder onder de indruk toen een fan zijn interview na de wedstrijd onderbrak na het 1-1 gelijkspel van Nederland tegen Noorwegen en de indringer op zoek naar een selfie duwde om zijn reactie te vervolledigen.

woensdag Wereldbeker De kwalificatie werd gezien als een clash tussen Van Dijk en de Titans Earling Holland De laatste landde met een droomstart in Oslo, wat de gastheren een vroege voorsprong opleverde in de ondersteuning van een aantal gebrekkige Nederlanders.

Davy Klaassen reed naar huis Georgino VijaltamSnelkoppeling naar de gelijkmaker in de 36e minuut en Nederland kwam dicht bij het winnen van de tweede helft, maar werd geweigerd door de Post.

Als gevolg hiervan miste de door Nederland-Louis van Gaal geleide derde G-Group de kans om Turkije in te halen, dat met 2-2 gelijkspeelde in Montenegro.

Van Dijk bleek zijn vinger te hebben gebroken bij gelijkspel in Nederland

Von Dijk, die het harnas van de aanvoerder droeg voor toeschouwers in het Ulleval Stadion, had kort na rust zijn vinger verplaatst in gruwelijke scènes.

Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat hij weinig geduld had, want te veel activisten renden het veld op en verstoorden zijn gesprek met de Nederlandse televisie na een voltijds fluitsignaal.

De schijnbaar geërgerde Liverpool-verdediger verzamelde zijn kalmte en duwde de indringer met een stevige hand uit de borst voordat hij het interview rustig voortzette.

Nederland hoopt dit weekend weer te winnen als het tegen Montenegro speelt in het Philips Stadion in Eindhoven.

Het als vierde geplaatste Noorwegen versloeg Nederland slechts met een doelsaldo en zal proberen de druk aan de kant van Van Gaal op te voeren met een overwinning op Letland op zaterdagavond.

Tijdens de loting met Noorwegen zei Memphis Debe op een val: ‘Het was een zeer teleurstellende beslissing in een teleurstellende wedstrijd.

‘We hebben te weinig druk gezet en er was geen creativiteit.’

Verder: Cristiano Ronaldo spreekt na het breken van het internationale scorerecord aller tijden in de overwinning van Portugal op de Republiek Ierland

Verder: Jamie Carragher maakt zich geen zorgen over de rustige transferperiode van Limpol, ook al geven de tegenstanders veel uit