april 19, 2024

Lakers vs. Knicks Eindstand: Lakers zorgen voor de Knicks VOT

de Lakers Ze kregen hun sterren terug en deden er alles aan om deze wedstrijd te verliezen, maar vonden een manier om in de verlenging te winnen toen Ross het overnam en hielp New York te verslaan. Nix De tweede nacht van opeenvolgende 129-123 Dinsdag.

De Lakers hadden geweldige prestaties van een handvol spelers om de Knicks OT af te sluiten. Rui Hachimura was geweldig in zijn tweede start als Laker. Hij sloot de avond af met 19 punten en 9 rebounds. LeBron, die twijfelde om de wedstrijd in te gaan, maakte een fout en pakte een triple-double – en zijn negende pass van de avond bracht hem langs Steve Nash waardoor hij vierde werd op de all-time assists-lijst. AD kreeg zijn wind terug en had bijna een double-double met 27 punten en 9 rebounds in de overwinning.

De Lakers verbeteren dit seizoen naar 24-28 en gaan nu met 1-2 deze reis aan de oostkust in.

Met Patrick Beverley uit, trok Darvin Hamm zich uiteindelijk terug uit zijn junior guard line-up en ging hij met een grotere basisopstelling tegen de Knicks met Dennis Schroeder, Troy Brown Jr., LeBron James, Anthony Davis en Roy Hachimura. Dus hoe gaat het met de grote line-up?

niet slecht.

Ze namen een voorsprong van 11-5 met behulp van de grote line-up en namen al vroeg de controle over het spel omdat beide teams worstelden met vroeg schieten, maar de Knicks waren iets slechter door in de eerste plaats 40% van het veld te schieten.

Hoe meer Roy speelt, hoe beter hij eruitziet. Roy had 7 punten in het eerste kwart toen hij over de vloer liep, zijn vrije worpen omzette en een paar rebounds pakte.

READ  NWSL kondigt vierjarige tv-deals aan met ESPN, CBS en Prime Video: waarom dit een overwinning is voor de competitie

Gisteravond was het spel van Max Christie ongeïnspireerd, en ik had mijn twijfels dat Darvin hem een ​​kans zou geven tegen de Knicks. Hij speelde niet alleen, maar werd ook ingebracht na 3:03 minuten voor het openingsframe. Hij maakte onmiddellijk een positieve indruk door een krachtig schot van Emmanuel Kwekley af te dwingen toen de schotklok afliep, en crashte vervolgens in de derde hoek aan de aanvallende kant van de bal. Hij sloot de avond af met 6 punten en 5 rebounds in 13 minuten spelen. Het is duidelijk dat hij nog steeds de beginnersbehandeling krijgt van de scheidsrechters.

Met een voorsprong van vijf punten op de weg leken de Lakers de eerste helft met een voorsprong af te sluiten. New York had andere ideeën en kwam uit op 8-2.

Het kwart bleef een heen-en-weer-affaire en tegen het einde hadden de Knicks de kleinst mogelijke voorsprong van één.

De tweede helft was vrijwel hetzelfde, beide ploegen aan elkaar gewaagd. Alleen al in het derde kwartaal waren er 11 wijzigingen in de voorsprong en dat was bijna alles, zelfs na drie. Eén rebound scheidde beide teams, de Lakers hadden een voorsprong van drie punten en beide teams schoten minder dan 30% uit drie.

In de vierde besefte Darvin Hamm eindelijk dat het een goed idee zou zijn om Thomas Bryant te spelen. Hij scoorde 4 punten in het kwart en bracht het team in vuur en vlam met zijn randafwerking.

De rest van het team verzamelde zich warm van het veld en ging met 8-8 om de vierde inning te beginnen, maar, zoals ze de hele nacht hadden gedaan, bleven de Knicks in de wedstrijd. Echter, LeBron gaf de Lakers eindelijk wat ademruimte door een grote driehonkslag te slaan met 1:42 over om de Lakers een voorsprong van zes punten te geven. New York reageerde met een Quentin Grimes-homer en een Jalen Brunson-float om de wedstrijd gelijk te trekken op 114 met nog 24 seconden te gaan.

READ  De Padres klampen zich vast aan de leiding tegen de Dodgers in NLDS Game 2 terwijl de Braves de Phillies in een gelijkmatige reeks opsluiten

Dus hier zijn we weer. Teken spel, Laker Ball, onderweg. Wat gaat er deze keer gebeuren? Ross ging de bal binnen, LeBron ving de bal en het lot van de Lakers. Hij nam het schot, maar helaas werd het gemist door Jalen Bronson die de aanval deed. Vreemde LeBron reed niet alleen naar de basket. Met het Celtics-verwijzingsdebacle zou je denken dat hij goed zou fluiten als er contact zou zijn. Julius Randle kon geen schot krijgen en de wedstrijd werd verlengd.

In de verlenging kregen we een “goede Rus”. Hij maakte manden, maakte schommels en voerde m. De Lakers presteerden iets beter dan de Knicks. De scheidsrechters vernietigden zelfs een goaltending-call tegen de Lakers en Los Angeles sloten de wedstrijd voorgoed af en wonnen de verlenging nadat ze hun laatste vier wedstrijden in verlenging hadden verloren.

belangrijkste stopcontacten

Rotatie op vier en vijf staat wijd open. Wenyen’s goede spel van gisteravond wordt niet beloond en wordt niet opgemerkt, aangezien hij vanavond een DNP krijgt. Thomas Bryant is het hele seizoen goed geweest, maar vanavond speelde hij slechts 12 minuten in de eerste drie kwartalen voordat hij eindelijk een behoorlijke ommekeer in het vierde kwartaal kreeg.

Beslissen wie er moet starten, van de bank komen en op de bank blijven, zal cruciaal zijn voor Darvin Hamm. Met vier games onder de 0,500 is er weinig ruimte voor fouten en als de Ham het bij het verkeerde eind heeft, kan het ze games kosten die ze zich niet kunnen veroorloven en kunnen ze ervoor zorgen dat ze niet naar de play-offs kijken.

READ  Darius Slay is misschien niet blij met de komst van Matt Patricia in Philly

Je kunt Edwin volgen op Twitter op Ha-ha-ha-ha-ha-ha.