november 26, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kijk hoe SpaceX op 4 oktober nog 52 Starlink-satellieten lanceert

Kijk hoe SpaceX op 4 oktober nog 52 Starlink-satellieten lanceert

Update van 4 oktober: SpaceX stopte op 3 oktober met het lanceren van 52 Starlink-satellieten om meer tijd te hebben voor pre-checkouts, het bedrijf Adverteren op Twitter (Opent in een nieuw tabblad) Maandag avond. De missie zal nu opstijgen vanaf Vandenberg Space Force Base Vandaag (4 oktober) 19:48 EST (16:48 PDT / 2348 GMT), tenzij de Crew-5 astronautenmissie van het bedrijf woensdag (5 oktober) niet zoals gepland van start gaat; In dit geval zal SpaceX Afmelden voor het opnieuw starten van Starlink (Opent in een nieuw tabblad) Om te focussen op Crew-5.


SpaceX zal vanavond (3 oktober) nog eens 52 Starlink-internetsatellieten in een baan om de aarde lanceren, en u kunt de lancering live bekijken.