maart 3, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik maak me geen zorgen: Kelly Clarkson, die maandag in Los Angeles verscheen, verklaarde dat:

Kelly Clarkson zegt dat ze “niet geïnteresseerd” is om 40 te worden en plant een heel zomerfeest

Kelly Clarkson zegt dat ze “niet geïnteresseerd” is om 40 te worden en plant een heel zomerfeest

Kelly Clarkson heeft verklaard dat ze “niet geïnteresseerd” is om 40 te worden.

De Texaan, die twee decennia geleden beroemd werd door het winnen van het eerste seizoen van ‘American Idol’, zei dat ze zich geen zorgen maakt over haar aanstaande prestatie in april, omdat elk jaar tot nu toe ‘dramatisch beter’ voor haar is geweest.

Ze zei: ik maak me geen zorgen [turning 40.] Mijn leven verbetert elk jaar exponentieel. Wat zou moeten gebeuren, je zou wijzer moeten zijn!

Ik maak me geen zorgen: Kelly Clarkson, die maandag in L.A. verschijnt, zegt dat ze ‘niet geïnteresseerd’ is om 40 te worden

De hitmaker van ‘The Strongest’ – wiens scheiding van Brandon Blackstock begin 2021 eindigde – heeft verder onthuld dat ze ‘alles’ wil doen ter ere van haar grote verjaardag en van plan is haar grote verjaardag te vieren met een serie van festiviteiten. tijdens de zomer.

READ  Nikita Dragon werd gearresteerd en in de manneneenheid van de Florida Jail geplaatst

Ze vertelde People (tv-show!): “Ik wacht tot de zomer – ik doe het al [a] “Vier mijn veertigste zomer”, alles. Ik doe alles. Dus ik zal tevreden zijn. Dit is mijn gelukkige veertiger jaren.

Het komt slechts enkele weken nadat Kelly – die kinderen Remington, zeven en vijf heeft met haar ex-man – een wettelijk verzoek heeft ingediend om haar naam te veranderen in Kelly Bryan en eerder deze week gerechtelijke documenten heeft ingediend waarin ze haar wens uitspreekt. Gebruik haar voor- en middelste namen in haar persoonlijke leven.

Ze zei: ‘Ik ben net gescheiden, dus ik moest mijn getrouwde achternaam opgeven. Ik heb gewoon mijn tweede naam gehouden voor mijn persoonlijke leven. Ik ben nog steeds Kelly Clarkson. Ik denk niet dat ik Clarkson op dit moment kan veranderen. Ik ben 20 jaar oud! “

Geboren in Texas: de zangeres werd beroemd toen ze American Idol won en eind september 2002 haar optreden liet zien tijdens het eerste seizoen

Geboren in Texas: de zangeres werd beroemd toen ze American Idol won en eind september 2002 haar optreden liet zien tijdens het eerste seizoen

Ex-getrouwd: Kelly debuteerde met ex-man Brandon Blackstock in januari 2020 in Californië

Ex-getrouwd: Kelly debuteerde met ex-man Brandon Blackstock in januari 2020 in Californië

Kelly werkt sinds het 14e seizoen als coach aan The Voice en in 2109 begon ze haar eigen talkshow te hosten, The Kelly Clarkson Show.

Ze was ook mede-presentator van het American Song Contest met Snoop Dogg, 50, die eerder deze maand in première ging.

De serie Reality Music Quiz is gebaseerd op het Eurovisie Songfestival.

Kelly won seizoen 14 van The Voice met zanger Brian Cartelli.

Ze scoorde een back-to-back overwinning in seizoen 15 toen Chevel Shepherd de NBC-zangwedstrijd won.

Kelly keerde terug voor seizoen 17, won met Jake Hoot en behaalde vorig jaar haar vierde overwinning op The Voice tijdens seizoen 21 met co-starring Girl Named Tom.

Family Fun: De American Idol-heldin verschijnt met haar kinderen Remington en River in april 2018 in Disneyland in Anaheim, Californië.

Family Fun: De American Idol-heldin verschijnt met haar kinderen Remington en River in april 2018 in Disneyland in Anaheim, Californië.