juni 17, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kelly Clarkson over waarom ze haar talkshow verplaatste naar NYC - Deadline

Kelly Clarkson over waarom ze haar talkshow verplaatste naar NYC – Deadline

Kelly Clarkson vertelt waarom ze haar gelijknamige talkshow overdag naar New York City verplaatste na vier seizoenen in Los Angeles.

de Amerikaans idool Winnaar door Nancy O’Dell TalkShopLive De zangeres zei dat ze de werknemers in januari op de hoogte had gesteld van haar beslissing.

“Ik heb met ze gepraat omdat ik dacht: ‘Jongens, ik wil dat jullie weten wat er aan de hand is. Of ik kan de show niet voortzetten’, herinnert ze zich, of ik moet naar de oostkust.” “Covid” [that] Geïsoleerd zijn en weg van je familie… dat is voor niemand goed. En mijn familie komt uit de oostkust, gevestigd in North Carolina. Dus het was een van die dingen waar ik gewoon moest … En er waren ook veel persoonlijke dingen aan de hand.

Clarkson legde verder uit dat ze vond dat ook haar kinderen en familie “echt een nieuwe start nodig hadden” die ze niet kon maken vanwege “hit na hapering met dingen”.

de Sinds de U De zanger zei dat de verhuizing “100 procent mijn idee was en het was echt gaaf om NBC me te laten steunen, want ik dacht: ‘Ik vind het heerlijk om deze show te doen. ‘” Ik echt. Ik wist niet eens dat ik het zou doen, maar ik moet iets veranderen voor mij en mijn gezin. Is het mogelijk om dit te doen? Ik weet dat we het niet vanaf mijn boerderij kunnen doen, dus de kans is groot dat we het in New York kunnen doen [because] Het is in ieder geval dichter bij mijn familie. Dat was eigenlijk de belangrijkste reden.”

READ  Gucci's homo-koning-maker Alessandro Michele is niet langer bij het modehuis

Clarkson liet ook doorschemeren dat een andere reden waarom ze naar de Big Apple verhuisde, was omdat ze van theater en Broadway houdt en graag de kans zou willen krijgen om ‘alles te doen dat daarmee verband houdt’.