juli 13, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kanye West blijft Pete Davidson verpletteren

Kanye West blijft Pete Davidson verpletteren

Het ziet er niet naar uit dat Kanye West snel over ex Kim Kardashian heen zal komen, aangezien de rapper haar vriend Pete Davidson blijft aanvallen en hem onlangs “D-khead” noemde.

“Kijk eens naar deze D-KHEAD,” West, 44, Reageer op de foto van de paparazzi Davidson en Kardashian zijn vorige maand genomen. “Ik vraag me af of Instagram mijn pagina heeft gesloten omdat mijn ex-vriend het uitmaakte met HILARY CLINTON.”

Pete Davidson
Davidson is, nogmaals, aan de ontvangende kant van West’s toorn.
Getty Images

Dit komt na weken van kritiek op de inwoner van Chicago het verslaan van de peuken van Davidson Op een nieuw nummer met The Game.

West nam ook de tijd om zijn probleem uit te leggen met zijn oude medewerker Kid Cody, wie belde Omdat hij bevriend is met de “Saturday Night Live”-speler, noemt Ye “Skete” in plaats van Pete.

“De reden dat ik CUDI heb gevraagd om op zijn minst met SKETE te praten, is omdat het altijd leek alsof ik en hij tegen iedereen was”, zei West. “Dit ben ik die vecht voor mijn familie, niet aan mijn zijde, dit is groter dan muziek.”

Kanye West
West vindt dat Kid Cody’s loyaliteit bij hem hoort te zijn en niet bij zijn vriend Pete Davidson.
Getty Images van Ralph Lauren

hij goud, “Ik zou nooit om loyaliteit hebben gevraagd als het nooit was geserveerd en ik vond een geweldige foto omdat ik van CUDI houd en dat altijd zal doen, maar DONDA2 staat op het punt terug te gaan naar dat brandende huis, ik ben het niet met iedereen eens.

West heeft Cudi publiekelijk van het aankomende album verwijderd vanwege zijn associatie met de ‘King of Staten Island’-ster, maar volgens de ‘Day ‘N Night’-artiest hebben hij en West de zaak privé besproken.

READ  Peta Murgatroyd herinnert zich de emotionele ontmoeting met haar man Maxim Chmerkovsky

“We hebben het er weken geleden over gehad. Je slaat om de tekst om te draaien en die leugen te verspreiden, alleen maar om online te kijken,’ tweette Cody 38. ‘Je bent geen vriend. Afscheid.”