september 30, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joseph Quinn zegt dat Eddie Monson hem hielp ontsnappen uit de gevangenis op het vliegveld

Joseph Quinn zegt dat Eddie Monson hem hielp ontsnappen uit de gevangenis op het vliegveld

Joseph Quinn

Joseph Quinn
afbeelding: Rijke Polk (Getty Images)

Ondanks Rare dingen Outcast Eddie Monson is de man die verstrikt raakt in een strafbaar feit (menselijk mogelijk of anderszins), het blijkt dat de acteur die hem speelt je echt kan opzetten Buiten van problemen. Joseph Quinn, de Britse acteur die Eddie speelt, onthuld aan Jimmy Fallon Vanavond Show De rol heeft hem echt uit een moeilijke situatie gehaaldOvertuig de luchthavenreservering door zijn uiterlijk.

Quinn zei over zijn reis naar “Ik heb het bijna gedaan.” Vanavond Show Voor het eerst in zijn talkshow. “Ik werd meegenomen naar, ik denk wat je meer een kerker zou kunnen noemen. Ik kreeg te horen dat ik daar 20 minuten moest wachten en toen werd ik naar dit kantoor geroepen waar iemand me vroeg: ‘Wat doet u in de Verenigde Staten, meneer? ‘ Ik zei: ‘Ik ben hier echt voor een interview.’ Jimmy Fallon Vanavond Show. En hij geloofde me niet.”

Gelukkig voor Quinn is een van zijn collega’s gearresteerd Rare dingenSeizoen vier, en de acteur identificeerde zichzelf als Eddie, zelfs zonder Quinns Amerikaanse accent met uitgebreide precisie. hoewel Zijn teamgenoot herkende Quinn niet per se, hij verdedigde snel de leider van de Hellfire Club en de Netflix-show blanke jongen moment.

Quinn zei: ‘Een van zijn klasgenoten keek naar hem, en hij keek naar mij, en hij zei: ‘Laat Eddie met rust! En dan [the colleague] Hij zei: “Het is Eddie van… Rare dingenEn de En hij zei: “Ben jij Eddie Monson?” Hij vroeg: “Kom je volgend seizoen terug?” Ik had zoiets van, ‘ik weet het niet’, en hij zei: ‘Je bent beter’, en hij gaf me mijn paspoort.”

Hoewel Quinn een nieuw gezicht is op de Amerikaanse tvHij werkt al enige tijd in zijn geboorteland Groot-Brittannië. Hij heeft meerdere credits bij de BBC, waaronder belangrijke rollen in drama’s DickensiaansEn de Howards EndEn de De grote Catharina. Als de luchthavenbeambte maar een grote fan was geweest van het Britse drama, had Quinn de vechtpartij op de luchthaven misschien helemaal kunnen vermijden.

READ  Tilda Swinton debuteert met haar dramatische neongele haar op het Filmfestival van Venetië