september 30, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jessica Chastain zegt dat ze is bekritiseerd omdat ze zich verstopte bij prijsuitreikingen

Jessica Chastain zegt dat ze is bekritiseerd omdat ze zich verstopte bij prijsuitreikingen

Actrice Jessica Chastain zegt dat ze werd bekritiseerd omdat ze zich verstopte tijdens de prijsuitreiking. (Foto: ROBYN BECK/AFP via Getty Images)

Jessica Chastain zegt dat ze geen “politiek statement” probeerde te maken toen ze vorig seizoen een masker droeg tijdens de prijsuitreiking.

de Nul donkere dertig Najma, 46, deelde mee Hollywood-verslaggeverDe jaarlijkse Tony Nominees-rondetafel die enige kritiek heeft gekregen nadat deze tijdens verschillende prijsuitreikingen een gezichtsmasker droeg om infectie met COVID-19 te voorkomen, terwijl hij de hoofdrol speelde op Broadway in het beroemde toneelstuk van Henrik Ibsen, poppenhuis.

“We waren elke dag aan het testen tijdens onze show, en zelfs als je geen symptomen had, als je positief testte op COVID, was ik een week weg – en ik ontmoette mensen bij de toneeldeur die vanuit Shanghai waren ingevlogen en hadden gereisd van… , “over de hele wereld. Een week uit de show zijn? Ik vond het gewoon heel onverantwoord.”

Maar niet iedereen begrijpt het instinct om voorzorgsmaatregelen te nemen.

“Dus ik droeg het masker naar de Oscars. Daar kreeg ik veel kritiek op. Veel mensen dachten dat ik een politiek statement maakte. Ik weet niet wat ze denken”, deelde ze met de groep.

Josh Groban, die ook aan de ronde tafel deelnam, stormde naar binnen en zei tegen haar: “Theatermensen wisten het. Wij wisten het.”

“Nou, nou, goed,” antwoordde Chastain. “Ik zal je vertellen, het beste is dat iemand bij de toneeldeur me een masker gaf met de tekst: ‘Ik ben op Broadway.'” Maar ja, de SAG Awards, de Academy Awards, veel mensen zeiden: “Wat ben je aan het doen?!” Ik kon niet ziek worden. En ik ook niet. Ik heb nooit een show gemist.”

READ  Een teaser voor de eerste dag op CinemaCon - Diversen

In januari plaatste een Twitter-gebruiker bij de Golden Globe Awards een foto van Chastain in haar masker, die paste bij haar sprankelende zilveren jurk, samen met ondertiteling waarop staat “En weet je wie geen COVID kreeg bij de Golden Globes?”

Chastain retweette het bericht en voegde eraan toe: “Phew!”

Tijdens het lopen op de rode loper bij de Golden Globes, Chastain uitleggen Haar redenering is om het grote feest te verdoezelen.

‘Ik ben nu bezig met een toneelstuk in New York, dat zal ik doen poppenhuis. ‘Ik speel Nora,’ zei ze. Daar ben ik echt enthousiast over. Ik ben een beetje zenuwachtig om ziek te worden, maar ik heb mijn masker op en ik doe beide. Maar ook in de etappe moet je heel voorzichtig zijn, want ik wil me niet teleurstellen.”

Verschillende andere sterren liepen het virus op na de prijsuitreiking, waaronder Colin Farrell, Brendan Gleeson en Jamie Lee Curtis.

Chastain combineerde haar Gucci-jurk ook met een zwart masker bij de Academy Awards, hoewel ze zowel tijdens de rode loper als tijdens het uitreiken van de prijs voor beste actrice ontmaskerd leek.