februari 5, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeno Smith stuurde een bericht naar critici na de overwinning van Seahawks: 'Ze hebben me doorgestreept, maar ik zal niet meer schrijven'

Jeno Smith stuurde een bericht naar critici na de overwinning van Seahawks: ‘Ze hebben me doorgestreept, maar ik zal niet meer schrijven’

de nieuweJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

De Seattle Seahawks winnen 17-16 Boven de Denver Broncos was maandagavond in de eerste week van het reguliere seizoen misschien wel het hoogtepunt van wat het team niet deed in het laagseizoen.

De Seahawks hebben een hoop spelers verzameld in hun enorme handel met de Broncos Quarterback Russell Wilson. Het team had kunnen ruilen voor Baker Mayfield of iemand anders nadat ze Drew Luke zover hadden gekregen om met Gino Smith mee te gaan, maar koos er in plaats daarvan voor om het quarterback-gevecht in de pre-season te nemen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Seahawks quarterback Geno Smith spreekt met Denver Broncos quarterback Russell Wilson, maandag 12 september 2022, in Seattle.
(AP Foto/Stephen Brashear)

Smith, een ervaren quarterback die sinds 2020 bij de Seahawks is, won het gevecht en kreeg de kans om het op te nemen tegen de Broncos. Het bleek de overwinnaar te zijn.

Hij vatte zijn avond perfect samen na de wedstrijd.

“Ze hebben me doorgestreept, maar ik zal niet meer schrijven”, vertelde hij ESPN over de sceptici.

Stephen Jones zei dat COWBOYS alle opties evalueerde nadat DAK PRESCOTT

Seahawks quarterback Jeno Smith viert feest na het gooien van een touchdown pass tegen de Denver Broncos op Lumen Field, 12 september 2022, in Seattle.

Seahawks quarterback Jeno Smith viert feest na het gooien van een touchdown pass tegen de Denver Broncos op Lumen Field, 12 september 2022, in Seattle.
(Joe Nicholson-VS Today Sports)

Smith sloeg 23-uit-28 met 195 passing yards en twee passerende touchdowns – een voor Colby Parkinson en de andere voor Will Disley. Acht verschillende Seahawks-ontvangers verdienden een pass in het spel.

READ  Braves winnen grote serie vs Mets

“Als mensen zeggen ‘wat ik heb meegemaakt’, denk ik dat dat een stuk is, man. Ik zit al 10 jaar in de NFL, dus om te zeggen wat ik heb meegemaakt is grappig. Ik heb net gewerkt.” Dit is wat ik bedoel met “Ik schrijf nooit meer.” Hij zei op de website van het team: “Ik luister niet naar dat soort dingen.

“Ik werk gewoon. Ik weet wat ik in me heb. God heeft me gezegend met talent, maar ook met passie en gedrevenheid. Hoezeer ik me ook zorgen maak over een nee-zegger of iets dergelijks, ik ga niet in op dat soort dingen “Mensen kunnen je doorstrepen, maar het leven gaat over wat je ervan maakt. Ik heb het geluk gehad 10 jaar in de NFL te zitten en keihard te werken. Het is een teamspel en we hebben vanavond als team gewonnen.” “

Seattle Seahawks quarterback Geno Smith tijdens een wedstrijd in Denver Broncos, 12 september 2022.

Seattle Seahawks quarterback Geno Smith tijdens een wedstrijd in Denver Broncos, 12 september 2022.
(Joe Nicholson-VS Today Sports)

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

Seattle gaat nu zijn tweede week in 1-0 als Denver zich afvraagt ​​wat er is gebeurd.