maart 2, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

'Ik kan nog steeds spelen, en ik gooi het nog steeds'

‘Ik kan nog steeds spelen, en ik gooi het nog steeds’

Ann Arbor, Michigan – Quarterback Colin Kaepernick Ze gooiden zaterdag naar onbezette ontvangers aan het einde van de eerste helft van de Michigan Spring Game voor de NFL Scouts.

Kaepernick werd uitgenodigd in Michigan door coach Jim Harbaugh, die Kaepernick begeleidde bij de San Francisco 49ers, en ere-aanvoerder was voor de voorjaarswedstrijd. Hij wordt vergezeld door producer Spike Lee, die een documentaire aan het filmen is over Kaepernick terwijl hij op zoek gaat naar een baan om een ​​andere plek op de NFL-selectie te bemachtigen.

Kaepernick werd niet ter beschikking gesteld aan de media, maar Jeanna Trotman, een WXYZ-reporter voor lokaal nieuws, sprak zaterdag met hem in het veld over zijn beslissing om te desinvesteren.

“We gaan nog steeds naar buiten en gooien het”, zei Kaepernick tegen Troutman. “Eigenlijk kwam ik hier gewoon voor de show om te laten zien dat ik het nog steeds kan. Het is een van de vragen die mijn zaakwaarnemer blijft stellen, dus we willen ervoor zorgen dat we naar buiten kunnen gaan, iedereen laten zien dat ik nog kan spelen, en gooi het er nog steeds in.”

Hij zei dat hij nog steeds gelooft dat hij het team beter kan maken en het team kan helpen om wedstrijden te winnen. NFL-verslaggever Josina Anderson meldde vrijdag dat Kaepernick openstaat voor het accepteren van een back-uprol als dat is wat nodig is om een ​​terugkeer naar de NFL te vergemakkelijken.

In Ann Arbor bracht Kaepernick tijd door met de Michigan-spelers en kon hij doordeweeks gooien met Cady McNamara van de Wolverines.

READ  Jazzkopers geven toe dat het titelvenster is gesloten; Buiten het seizoen is om een ​​nieuwe te openen

“Toen ik opgroeide in Reno, was ik een fan van de 49er. Dus ik keek altijd naar Coach Harbaugh zoals de 49ers en Kap was altijd de QB”, zei McNamara. “Maar ik heb deze week een paar keer met hem gegooid. Hij heeft een raket en hij kan hem zeker afschieten. Hij was allesbehalve respectloos naar mij.”

Kaepernick vertelde Troutman op het veld dat hij bereid zou zijn om sit-down en oefeninterviews te houden als een NFL-team bereid was hem te ontvangen. Hij hoopte dat deze oefening enkele scouts zou laten zien dat hij in vorm bleef en nog steeds kon spelen.