juli 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

I Am Celine Dion: Een zangeres barst in tranen uit in een trailer voor een nieuwe documentaire over haar neurologische ziekte

I Am Celine Dion: Een zangeres barst in tranen uit in een trailer voor een nieuwe documentaire over haar neurologische ziekte

Celine Dion is klaar om het gordijn open te trekken en een eerlijk kijkje achter de schermen te geven in haar leven met het Stiff Person Syndrome (SPS) in haar aankomende documentaire, Ik: Celine Dion.

In de eerste trailer van de film, uitgebracht op donderdag (23 mei), zie je Dionne zittend in een stoel en in de camera kijkend terwijl ze zegt: “Er is bij mij een zeer zeldzame neurologische aandoening vastgesteld.

‘En ik was er nog niet klaar voor om iets te zeggen. Maar nu ben ik er klaar voor,’ voegde ze eraan toe, terwijl ze een diepe zucht slaakte.

De trailer gaat verder met een montage van outtakes waarin ze te zien is tijdens eerdere tournees en zingt in de opnamecabine.

“Als je opneemt, klinkt het geweldig”, zegt Dionne. “Maar als je naar het theater gaat, is het nog groter.”

“Ik werk elke dag hard”, zegt ze tussen de fysiotherapiesegmenten door. Maar ik moet toegeven dat het een strijd was.”

‘Ik mis het zo erg,’ vervolgt ze, in tranen uitbarstend. de mensen. Ik mis ze. Als ik niet kan rennen, ga ik lopen. Als ik niet kan lopen, dan kruip ik. En ik zal niet stoppen.”

Celine Dion in de filmtrailer
Celine Dion in de trailer van ‘I Am: Celine Dion’. (Prime-video)

Bij Dionne werd in december 2022 de diagnose SPS gesteld. Het is een zeldzame en ongeneeslijke auto-immuunneurologische aandoening die doorgaans spierstijfheid in de romp van een persoon veroorzaakt. Na verloop van tijd kunnen ze stijfheid en spasmen in hun benen en andere spieren ontwikkelen Cleveland-kliniek.

READ  De rechtszaak zegt dat het laatste levende lid van de Monkees de FBI van het team wil zien

“Het is niet moeilijk om een ​​show op te voeren”, zegt Dionne. “Het is moeilijk om de show te annuleren.”

De ‘It’s All Coming Back to Me’-zangeres, 56, moest het Europese deel van haar wereldtournee verplaatsen na haar diagnose. Later kondigde ze de annulering van de hele wereldtournee in mei 2023 aan.

“Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet zal opgeven”, schreef ze destijds op Instagram.

Op de vraag wie Vogue-tijdschrift In een interview vorige maand, als fans verwachtten haar weer op tournee te zien, zei Dion: “Ik kan daar geen antwoord op geven… omdat ik mezelf al vier jaar lang vertel dat ik niet terugkom, dat ik Ik kom terug.” Klaar, ik ben er niet klaar voor.

In het licht van de huidige situatie kan ik hier niet blijven staan ​​en zeggen: ja, over vier maanden. “Ik weet het niet… mijn lichaam zal het mij vertellen”, zei ze. “Aan de andere kant wil ik niet alleen maar wachten. Het is moreel moeilijk om van de ene dag op de andere te leven. Maar dat is zo Er is één ding dat nooit zal stoppen, en dat is de wil. Het is passie.

“Deze inspirerende documentaire is een liefdesbrief aan haar fans, waarin de muziek wordt belicht die haar leven heeft geleid en tegelijkertijd de veerkracht van de menselijke geest wordt getoond”, luidt de officiële slogan van de documentaire.

Geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde regisseur Erin Taylor. Ik: Celine Dion Vanaf 25 juni kan de film worden gestreamd op Prime Video.

READ  Jonathan Majors is ontslagen van veroordeling wegens mishandeling voor de film Dennis Rodman - Deadline