juli 25, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij is de ‘enige man die weet hoe ik me voelde’

Hij is de ‘enige man die weet hoe ik me voelde’

Chris Rock geeft de politiek een penalty.

De cabaretier verwees naar voormalig House Speaker Nancy Pelosi en haar man Paul Pelosi tijdens de Kennedy Center Awards ter ere van Adam Sandler voor de Mark Twain Award for American Humor.

Meer van IndieWire

Rock zei: “Paul Pelosi[هو[الرجل الوحيد الذي يعرف كيف شعرت”]Will Smith vergeleek zijn meppen bij de Oscars van 2022 met de aanval op Pelosi in oktober 2022 (via[is]de enige man die weet dat hij Ifelt laat zien’, zei Rocks terwijl hij Will Smith vergeleek die hem sloeg bij de Oscars van 2022 naar de aanval op Pelosi in oktober 2022 (via [is[theonlyguywhoknowshowIfelt”RocksaidcomparingWillSmithslappinghimatthe2022OscarstotheOctober2022assaultonPelosi(viaVS vandaag). ‘Het is alleen jij en ik, Paul.’

Beide Pelosis zaten in het publiek in het Kennedy Center. Pelosi liep een schedelbreuk op nadat een indringer zijn huis binnendrong en Nancy’s verblijfplaats eiste. Pelosi moest na de aanval geopereerd worden.

Nadat de winnaar van de Beste Acteur Smith Rock op het podium had geslagen nadat hij een grap had gemaakt over het kapsel van Jada Pinkett Smith, zou Rock een gekneusde lip en een besneden gezicht hebben. “Zijn gezicht,” zei Rock tijdens zijn Netflix live comedy special “Selective Outrage,”Het doet nog steeds pijnnadat Smith hem had aangevallen.

Ook Rock grapte tijdens zijn stand-up tour over het incident. “Doet deze onzin pijn? Zei hij vorig jaar.” Onzin grapde leukste mop die ik ooit heb verteld.”

Hij voegde eraan toe: “Ik ben geen slachtoffer. Ja, deze rotzooi doet pijn, klootzak. Maar ik heb die rotzooi weggedaan en de volgende dag naar mijn werk gegaan. Ik ga niet naar het ziekenhuis voor een papiertje.”

READ  Andy Warhol: het kost rechters van het Hooggerechtshof meer dan 15 minuten om na te denken over de zeefdrukken van de prins

Smith verontschuldigde zich later voor het slaan van Rock en beschreef de hele avond als “wazig” in zijn geheugen. zei Smith binnen Filmpje op sociale media. “Dus ik zal je zeggen, Chris, ik bied je mijn excuses aan. Mijn gedrag was onaanvaardbaar en ik ben hier wanneer ik klaar ben om te spreken.”

Jimmy Kimmel, die na Smith de Academy Awards van 2023 presenteerde Sla het feest afHoe Rock klapte Ga om met de situatie met smid.

“Het is nog steeds schokkend”, zei Kimmel hij vertelde het tijdschrift People. “Zoiets zien gebeuren buiten ‘The Maury Povich Show’ is schokkend. En dan gebeurt het tijdens de Oscars dat het ongeveer een miljoen keer wordt opgeblazen. Ik bedoel, in het gezicht geslagen worden en zo cool blijven is iets dat Chris zou moeten zijn. trots op. Ik hoop dat de kleinkinderen van Chris nog steeds zo trots zullen zijn als hij dood is.’

Het beste van IndieWire

Abboneer op Indiewire-nieuwsbrief. Voor het laatste nieuws, volg ons op FacebookEn TwitterenEn Instagram.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.