mei 23, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

2013 - Givenchy

Het lijkt erop dat Lili Reinhart Kim Kardashian opschept over het verliezen van 16 pond op het Met Gala

Kim Kardashian heeft in de loop der jaren nogal sexy uitspraken gedaan op het jaarlijkse Met Gala in New York City.

Tijdens haar eerste jaar op het met sterren bezaaide evenement droeg ze een bodycon-jurk die het beste uit haar zwangere buik haalde. Later werd ze gezien met een gouden jurk, een zilveren pak waardoor ze eruitzag als een robot, een puur kanten wonder en een jurk die zo strak was dat ze weken van tevoren een waist trainer moest dragen.

Vorig jaar bedekte de 41-jarige haar gezicht met een zwarte doek in een schokkende beweging terwijl ze zei dat ze om de een of andere reden een volledig gezicht van make-up eronder droeg.

Hier is een terugblik op de acht looks die de Kardashian-ster probeerde tijdens de belangrijkste modeavond.

2013 – Givenchy

Het was haar eerste keer op het Met Gala voor PUNK: Chaos to Couture in 2013. Ze was zwanger in North en droeg een jurk met bloemenprint van Givenchy.

Deze inwoner van Californië zei dat ze niet was uitgenodigd, maar West Plus One was. Helaas “huilde” ze na het feest omdat ze niet van alles zeker was, zei ze.

2013 Riccardo Tisci voor Givenchy. Ik was plus één voor Kanye en erg nerveus! Ik kende niemand en ik weet zeker dat niemand me daar wilde hebben lol. Ik heb mijn eigen lipstick gemaakt en de kleur is erg af. “Ik kwam thuis en huilde na de onzekerheid, maar dit is nu een van mijn favoriete looks”, zei de tv-dierenarts.

2014 – Lanvin

In 2014 droeg Kim een ​​blauwe beha Lanvin Kanye is in het zwart gekleed. Het onderwerp was Charles James: Beyond Fashion.

Ze zei dat het de eerste keer was dat ze alleen een uitnodiging kreeg.

“Mijn jurk is oorspronkelijk gemaakt van dit geweldige leer met metalen details”, zei Kim eerder. “Maar we hebben op het laatste moment besloten om het terug te brengen in blauw satijn.”

2014 - Lanvin

2014 – Lanvin

2015 – Roberto Cavalli

Ze droeg een zeer sexy doorschijnende jurk van kant en net Roberto Cavalli Voor het evenement van mei 2015 werd haar haar naar achteren getrokken en werden enorme oorbellen gemaakt.

De ster poseerde met haar man Kanye West, die een zwart pak en schoenen droeg.

Het thema was Celebrating China: Through the Looking-Glass.

2015 - Roberto Cavalli

2015 – Roberto Cavalli

2016 – Belmin

Kardashian probeerde zilver bij Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology in 2016.

ze droeg het Balmain, een glinsterende zilveren jurk die eruitziet als een futuristische jurk met een zijsplit. Echtgenoot Kanye West zat in dezelfde ontwerper.

Ze zei: ‘2016 Olivier Rousteing voor Balmain. Ik voel me dit jaar weer onzeker omdat ik niet al mijn babygewicht ben kwijtgeraakt. Grote fout met wenkbrauwen bleken maar Kanye zag er dit jaar echt goed uit met die blauwe ogen! Het was controversieel dat hij denim droeg.

Ze had eerder opgemerkt: ‘Ik dacht dat Balmain de perfecte keuze was voor mij en voor mij in het bijzonder. Ik denk dat Kanye’s look een beetje ingetogen is met haar denim vermengd met alle bling Balmain.

2017 – VIVIENNE WESTWOOD

Dit was in 2017 ter gelegenheid van de opening van Rei Kawakubo / Comme des Garcons: Art of the In-Between.

De auteur was egoïstisch op wit Vivienne Westwood Een off-the-shoulder jurk zonder juwelen en hoge hakken.

Tijdens de busreis naar het evenement moest ze opstaan ​​zodat de jurk niet zou kreuken en zei dat ze al zweette en naar het toilet moest omdat ze zo nerveus was.

De dochter van Kris Jenner zei, ‘2017 Vivienne Westwood. Dit was mijn eerste jaar solowerk. Ik was te nerveus om alleen te gaan, ik moest bijna overgeven onderweg en moest elke seconde plassen.. Ik keek naar mijn zussen om elkaar bovenaan de trap te ontmoeten. Vivienne maakte deze prachtige jurk voor mij uit haar archief.

2017 - VIVIENNE WESTWOOD

2017 – VIVIENNE WESTWOOD

2018 – Versace

Kim Kardashian bezoekt Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute in 2018.

Dit gouden net zei: Versace De jurk zit haar als een “handschoen”.

Kardashian voegde toe: ,,Ik wist precies wat ik wilde en had dit jaar meer vertrouwen. Jaren negentig, maliënkolder, sexy en eenvoudig.

2018 - Versace

2018 – Versace

2019 – Thierry Mugler

Kardashian was nat van Camp: Notes on Fashion in 2019.

Ze moest een waist trainer dragen om haar buik zo klein mogelijk te maken om dit voor elkaar te krijgen Thierry Mugler jurk.

Het uiterlijk moest ‘nat’ zijn en daarom druppelden er regendruppelachtige kristallen uit. Haar haar zag er nat uit en haar huid was vettig.

2021 – Balenciaga

Kim schokte fans toen ze een zwarte look van top tot teen droeg die haar beroemde gezicht bedekte.

Later zei de rode loper dat het allemaal verzonnen was onder een sok dat eruitzag alsof het zoveel moeite had gedaan voor niets.

Het bleek niet haar favoriete zet te zijn.

Ik heb er tegen gevochten. Ik had zoiets van, ik weet niet hoe ik het masker kan dragen. Waarom wil ik mijn gezicht bedekken? Dat vertelde ze dit jaar aan Vogue.

‘Maar ons bloed’ [Gvasalia, Balenciaga’s creative director] En het team zei: “Dit is een verkleedfeest. Dit is geen Vanity Fair-feest waar iedereen er mooi uitziet. Er is een thema en je moet het masker dragen. Dat is de look.”

2021 - Balenciaga

2021 – Balenciaga

2021 - Zuster Kendall Jenner, links, stal de show in Givenchy

2021 – Zuster Kendall Jenner, links, stal de show in Givenchy