juli 19, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ellen DeGeneres is “klaar” met Hollywood na een special op Netflix

Ellen DeGeneres is “klaar” met Hollywood na een special op Netflix

Ellen DeGeneres heeft bemoedigend nieuws voor haar fans die hoopten meer van haar te zien na de komende special op Netflix.

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie na een comedyshow in het Luther Burbanks Center for the Arts in Santa Rosa, Californië, vorige week, vertelde de cabaretier het publiek dat ze niet veel van haar huidige tournee moesten verwachten.

“Dit is de laatste keer dat je mij ziet”, zei DeGeneres volgens de Britse krant Daily Mail. SFGate.com“Na mijn Netflix-special was ik er klaar mee.”

Ze beëindigde haar langlopende talkshow The Ellen DeGeneres Show twee jaar geleden in de nasleep van controverse die beweerde dat ze een giftige omgeving voor haar personeel koesterde.

‘Laat me je vertellen wat er met me is gebeurd sinds de laatste keer dat je me zag,’ zei DeGeneres. ‘Ik ben gek geworden. Oh ja, ik ben uit de showbusiness gezet omdat ik gemeen was.’

De komiek vervolgde: “Vroeger zei ik: het kan me niet schelen wat mensen over mij zeggen. En nu besef ik dat ik dat zei op het hoogtepunt van mijn populariteit.”

DeGeneres bleef echter onvermurwbaar dat ze niet echt wreed is en zei: “Ik kan veeleisend, ongeduldig en wreed zijn. Ik ben een sterke vrouw … ik ben veel dingen, maar ik ben niet slecht.”

De ‘Finding Dory’-ster heeft in juli 2020 via een memo haar excuses aangeboden aan haar medewerkers. De beschuldigingen kwamen van voormalige medewerkers en een toenmalige medewerker.

“Op de eerste dag van onze show vertelde ik iedereen tijdens onze eerste ontmoeting dat de Ellen DeGeneres Show een plaats van geluk zou zijn – niemand zou ooit zijn stem verheffen en iedereen zou met respect worden behandeld Ik ben teleurgesteld om te horen dat dit niet het geval was en daarom spijt het me’, schreef DeGeneres in de brief. “Iedereen die mij kent, weet dat dit het tegenovergestelde is van waar ik in geloof en wat ik had gehoopt voor ons programma.”

READ  Interview met Rina Sawayama Nieuw album

DeGeneres bevestigde eerder dat haar aankomende Netflix-special haar laatste zal zijn. “Om de vragen te beantwoorden die iedereen mij stelt – ja, ik zal erover praten”, zei ze in de aankondiging van mei. “Ja, dit is mijn laatste privéshow. Ja, Portia [de Rossi] “Is dit echt leuk in het echte leven?”

De Ellen DeGeneres-show