juni 7, 2023

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eindelijk heeft de Rotom Phone een tweede camera gekregen

Eindelijk heeft de Rotom Phone een tweede camera gekregen

De Rotom-telefoon kreeg een grote upgrade. na het serveren Drie jaar geleden in de wijk Gallarbijgewerkte versie van De smartphone bewoond door Pokemon Ten slotte schakelt hij over van één achteruitrijcamera naar twee camera’s. De telefoon is binnenkort beschikbaar In de nieuwe wijk Paldea zoals dat.

Het is moeilijk om precies te zeggen wat voor soort tweede lens het is – ik kan alleen maar zien dat de hoofdlens blauw blijft terwijl de nieuwe tweede lens zwart is. Ik denk niet dat dit voldoende informatie is om een ​​weloverwogen schatting te maken of deze nieuwe lens een telelens, ultragroothoeklens of iets anders is, hoewel ik hoop dat ik die tweede camera kan gebruiken om foto’s te maken Beste nieuwe Fido Boy.

Verder lijkt deze nieuwe Rotom Phone een grotendeels iteratieve upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Een van de nieuwe features is een mysterieuze blauwe gloeiende ring in het midden van het toestel. Misschien is dit voor draadloos opladen? De ring zit precies waar je hem verwachtte Draadloos opladen spoel te worden, na alles. Hoewel ik me niet kan herinneren dat ik mijn Rotom Phone in de Galar moest opladen, vind ik het een goede zaak dat draadloos opladen een optie is Terwijl ik op een Paldea Training School zit.

Het is teleurstellend dat de grote stippen aan de boven- en onderkant van de Rotom-telefoon nog steeds vastzitten in deze volgende generatie. Dit betekent dat het misschien nog steeds lastig is om in je zak te glijden, maar in Paldea, Rugzakken lijken een rage te zijn – Ik denk dat ik er een moet kiezen als een plek om mijn telefoon te verbergen. (Misschien zullen we dat op een dag doen) Rotom Telefoon Mini.)

READ  Skyrim Co-Op Mod is uitgebracht voor pc, het kan meer dan 30 spelers ondersteunen

Wie heeft er een selfiestick nodig als je Rotom-telefoon kan zweven?
Foto: The Pokémon Company

Geen informatie over 5G-ondersteuning, waardoor het gemakkelijk is om contact te houden met je vrienden terwijl je op reis bent via Paldea. Maar ik hoop echt dat de race naar 5G iets wordt in Paldea Zoals het gebeurde in andere regio’s.

De Het bedrijf dat Rotom Phone produceert bevestigd In een persbericht Het zal Pokédex en Map terug naar het apparaat downloaden. Maar we zullen moeten afwachten welke andere nieuwe functies mogelijk beschikbaar zijn, zodat we de nieuwe Rotom-telefoon op 18 november zelf kunnen uitproberen.