april 20, 2024

Devin Booker van Phoenix Suns mag terugkeren voor Match 6 tegen New Orleans Pelicans

New Orleans – Ster van de Phoenix Suns Devin Booker Zijn coach Monty Williams zei dat hij donderdagavond terug zal zijn in de zesde wedstrijd van zijn team tegen de New Orleans Pelicans nadat hij de afgelopen drie wedstrijden had gemist vanwege een verrekking van zijn rechter hamstring.

Booker werd kort voor de wedstrijd officieel in twijfel gepromoveerd en er werd verwacht dat hij het been voor de wedstrijd tijdens de warming-up zou testen voordat hij goedkeuring kreeg. Williams zei dat hij de afgelopen dagen goede vorderingen heeft gemaakt, aangezien de Suns met 3-2 zijn gestegen in de eerste ronde.

“Het is in deze tijd van het jaar moeilijk om een ​​NBA-game te imiteren”, zei Williams over de reden waarom Booker terug is. “Hij is een paar keer op de grond geweest met (Suns-assistent-coach) Jarrett Jack. Hij doet er alles aan om dat punt te bereiken.”

Toen hem werd gevraagd of de Suns Booker’s Match 6 minuten zouden volgen, glimlachte Williams en zei “ja”, eraan toevoegend dat de terugkeer van de keeper Phoenix een “balans van het roster” geeft.

“Het helpt om de positie van het team relatief een beetje af te vlakken”, zei Williams. “Het zal niet de gebruikelijke 36, 38, 40 werklast spelen, maar het geeft je nog steeds een beetje meer balans.”

READ  Anthony Hudson verlaat USMA en PJ Callaghan is aangesteld als interim Nations League- en Gold Cup-coach

Booker scoorde 25 punten in de overwinning van de Suns in Game 1 en scoorde vervolgens 31 in de eerste helft van Game 2 voordat hij in het derde kwartaal geblesseerd raakte en uiteindelijk verloor.

Andrew Lopez van ESPN heeft bijgedragen aan dit rapport.