augustus 18, 2022

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bryson DeChambeau

Bryson DeChambeau ‘weet persoonlijk’ dat de PGA Tour de LIV Golf-klasse zal regelen en DROP om het leven te verbieden

Bryson Deschamps beweert dat hij “persoonlijk weet” dat de PGA Tour het onbeperkte verbod op spelers die deelnemen aan de controversiële LIV Golf Series zal opheffen, en gelooft dat er “zeer binnenkort” een oplossing zal worden gevonden.

In een gesprek met Tucker Carlson op Fox News gaf “The World” een zelfverzekerd antwoord toen hem werd gevraagd of hij zich zorgen maakte over zijn levenslange schorsing van de PGA Tour nadat hij de investering van Saoedische miljoenen had afgewezen – 125 miljoen dollar om precies te zijn.

Het heeft geen zin (verbod). “Nee, daar maak ik me geen zorgen over”, zei Deschamps, de winnaar van de US Open 2020. Ik denk dat het zal worden opgelost.

Persoonlijk weet ik dat het zal worden opgelost, of het nu legaal is of dat ze naar de tafel komen en met de voorwaarden komen. Ik denk zeker dat hij zich in de toekomst heel snel zal wassen.

DeChambeau noemde zichzelf een ‘pionier in de mode’ en gebruikte dezelfde lijn met Tucker over de ‘game-ontwikkeling’ waar veel van zijn collega’s bij LIV Golf over spraken.

“Allereerst is het een geweldige kans om iets anders te doen in golf”, zei de 28-jarige. Ik ben altijd een trendsetter geweest. Toen ik opgroeide, dacht ik altijd dat ik iets geweldigs in golf zou gaan doen.

Bryson DeChambeau “weet persoonlijk” dat de PGA Tour zal worden opgelost door LIV Golf onder ogen te zien

DeChambeau won de US Open in 2020 en zegt dat deelname aan LIV hem helpt de game te ontwikkelen

DeChambeau won de US Open in 2020 en zegt dat deelname aan LIV hem helpt de game te ontwikkelen

Ik heb altijd geloofd dat golf moet passen bij de jongere generatie en ik ben geïnteresseerd in het ontwikkelen van het golfspel. Ik denk dat elke branche, wat het ook is, altijd is veranderd en geïnnoveerd en golf is niet anders. Nieuwe formaten en teams versterken de geest van het spel.

Maar er is nog steeds een zeer lange tijd voor elke LIV Golf-speler om over de serie te praten voordat hij de enorme sommen geld bespreekt die worden aangeboden om alleen maar bij te wonen. Daarin verschilt DeChambeau niet van de rest.

“Alleen omwille van de economie werd er niet aan gedacht”, zei Deschamps over zijn beslissing om lid te worden. Het wordt gewoon een hobby (als je gratis speelt).

Dit is ons levensonderhoud en het was een geweldige economische kans voor golfers om veel geld te verdienen.

Daarom zijn we opgegroeid met golfen – ook voor de geschiedenis, om grote toernooien te winnen, PGA Tour-evenementen en nu wil ik LIV-evenementen winnen.

“Je kunt de passie en de competitieve kant van deze omgeving hier zien en we willen allemaal elke week winnen.”

De 28-jarige Dechambeau gaf toe dat het aangeboden geld zich bij de 'no-brainer' voegde

De 28-jarige Dechambeau gaf toe dat het aangeboden geld zich bij de ‘no-brainer’ voegde

Hij zei dat hij het geld zou gebruiken om een ​​multisport- en onderwijscomplex in Dallas te bouwen

Hij zei dat hij het geld zou gebruiken om een ​​multisport- en onderwijscomplex in Dallas te bouwen

DeChambeau zei dat hij met het geld dat hij krijgt van zijn prestaties bij LIV Golf, een multisport- en educatiecentrum in Dallas zal bouwen.

READ  Rusland verbood alle internationale schaatsevenementen na de invasie van Oekraïne

“Met de middelen die ik nu heb, betekent dit niet dat ik op mijn reet kan zitten en niets kan doen”, zei hij. “Op een gegeven moment realiseer je je dat het leven meer is dan golf en dat is wat LIV Golf mij toestaat te doen.”

DeChambeau speelde vorige week samen met Donald Trump, toen het laatste LIV-evenement plaatsvond op zijn Bedminster-toernooi.

Hij is eigenlijk een heel goede golfer. ‘Hij heeft het in het midden van de baan bestuurd en hij heeft een goed strijkijzer en trekt het goed aan’, zei DeChambeau toen. ‘Maar het was een eer.’ Ik bedoel, elke keer dat je met een baas speelt, of hij nu hoger of lager is, is het gewoon een eer, wie hij ook is.

“Ik heb veel geluk gehad dat ik een affaire met hem heb gehad, en hij is altijd zo vrijgevig tegen mij geweest.”

Maar een relatie die stuk is gelopen, is die met Tiger Woods.

LIV Golfcommissaris Greg Norman vertelde maandag aan Tucker dat Woods een aanbod van tussen de $ 700 miljoen en $ 800 miljoen heeft afgewezen om deel te nemen aan de ontsnappingsreeks.

DeChambeau speelde vorige week een tour met president Trump, die een LIV-evenement organiseerde

DeChambeau speelde vorige week een tour met president Trump, die een LIV-evenement organiseerde

Maar DeChambeau zegt dat Tiger Woods niet meer met hem heeft gesproken sinds hij de PGA Tour heeft verlaten

Maar DeChambeau zegt dat Tiger Woods niet meer met hem heeft gesproken sinds hij de PGA Tour heeft verlaten

In een gesprek met Sports Illustrated eind juli zei DeChambeau dat hij Woods niet meer heeft gesproken sinds hij de LIV-beweging maakte.

Ik heb absoluut respect voor wat hij zou zeggen. Voor mij persoonlijk, en om mens te zijn, zal ik nog harder werken om te bewijzen dat ik de prijs waard ben”, zei hij.

READ  Loting WK ​​2022: alles wat je moet weten

We waren redelijk close en helaas hebben we elkaar niet gesproken, op een dag zullen we het opnieuw doen, en ik sta altijd open voor een gesprek met iedereen.

“Ik heb daar geen probleem mee en ik hoop dat we haar van aangezicht tot aangezicht kunnen zien.”