juli 20, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brooke Burke deelt fitness- en welzijnstips voor vrouwen boven de 50: ‘Niemand heeft ons voorbereid’

Brooke Burke deelt fitness- en welzijnstips voor vrouwen boven de 50: ‘Niemand heeft ons voorbereid’

Brooke Burke past zich aan.

“Op dit punt in mijn leven als vrouw geeft Moeder Natuur ons uitdaging na uitdaging”, zei de tv-persoonlijkheid in een interview met Fox News Digital over fitness en welzijn.

Burke, die volgend jaar september 53 wordt, heeft compoundoefeningen en zware gewichten in haar trainingsprogramma opgenomen, het laatste type waar vrouwen vaak voor terugdeinzen.

“Ik wil hier snel over praten omdat de meeste vrouwen bang zijn om zware gewichten te tillen. Er hangt een mythe aan vast dat we veel zullen aankomen. Dit is bijvoorbeeld niet waar en heel zware oefeningen doen en je aan dit programma houden, zodat we ons lichaam echt kunnen veranderen”, zei ze.

“Ik ontdekte dat ik in de vijftig was en niemand ons voorbereidde op de menopauze en zei: ‘Leer hoe je gewichten moet heffen.’ De reden dat we gewichten moeten heffen is vanwege de botgezondheid, het is osteoporose hormonen. Het verhoogt de stofwisseling.” “Het creëert kracht en zorgt ervoor dat je meer coördinatie kunt ontwikkelen, zodat je andere dingen kunt doen.”

“Dit is de eerste keer dat ik echt zware gewichten heb toegevoegd. Zware gewichten kosten voor mij zo’n 10 pond van de armen, toch? Ik heb altijd zware gewichten toegevoegd aan mijn vetverbrandingsprogramma’s om rondingen in mijn bilspieren te bouwen”, zei Burke , die elke vrijdag een live oefenles via Zoom organiseert op haar website BrookeBurke.com. “Maar het maakt me sterker. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam is veranderd en dat ik droge spieren kan behouden. Ik voeg ook veel eiwitten toe aan mijn dieet omdat mijn lichaam het nodig heeft.”

READ  Dave Chappelle SNL Monoloog haalt zijn schouders op over anti-trans-schandaal, maakt grapjes over Kanye
Brooke Burke zegt dat ze geen calorieën telt. JC-foto’s
Burke, die in september 53 wordt, heeft compoundoefeningen en zware gewichten in haar trainingsprogramma opgenomen. brak varkensvlees/Instagram

Je lichaam beroven van wat het nodig heeft – voedsel – is iets wat de voormalige presentator van ‘Dancing with the Stars’ je niet adviseert te doen.

“Ik heb het gevoel dat we in ons land in een fase zitten van een snelle oplossing. Dit extreme dieet en het trauma dat het systeem heeft veroorzaakt en veel discipline hebben ervoor gezorgd dat we niet meer van ons leven kunnen genieten. Ik eet meer Ik ben sterker, ik ben meer tevreden. Ik eet rijker voedsel.” Met meer voedingsstoffen eet ik meer eiwitten mijn sap. Ik zei: “Ik tel geen calorieën. Ik tel gewoon niet.” Ik heb genoeg dingen om te tellen in mijn leven, ‘zei ze. “Er zitten veel calorieën in mijn smoothie, maar dit is het verschil. Het is rijk aan voedingsstoffen. Het zit boordevol goede vetten. Ik voed mijn geest. Ik voed mijn lichaam. Ik geef mijn hele systeem energie. Het is alleen maar een hertraining van de hersenen. Eet, jongens.

Je lichaam beroven van wat het nodig heeft – voedsel – is iets wat de voormalige presentator van ‘Dancing with the Stars’ je niet adviseert te doen. Diversiteit via Getty Images
Burke zegt dat ze, hoewel ze ’s ochtends aan periodiek vasten doet, dit ‘met opzet’ doet en hele room in haar koffie doet. brak varkensvlees/Instagram

Burke zegt dat ze, hoewel ze ’s ochtends aan periodiek vasten doet, dit ‘met opzet’ doet en hele room in haar koffie doet.

“Ik zou het nooit hebben gedaan. Als ik jonger was geweest? Geen hoop. Ik voel mijn lichaam ermee. Ik voel me goed en ik eet echt goed eten. Heerlijke maaltijden, kruiden, specerijen, oliën, het is een andere manier om welzijn te benaderen Anders dan toen ik twintig was. Mijn twintiger is beter, leuker, smaakvoller.”