april 26, 2024

Beste WK-wedstrijden: Saoedi-Arabië verbijstert Argentinië en Messi in een historische verrassing

De WK 2022 Dinsdag ging verder met Argentinië verbijsterd door Koninkrijk Saoedi-ArabiëEn de 2-1, waarmee hij een ongeslagen streak van 36 wedstrijden behaalde, de op een na langste streak in de geschiedenis van het internationale herenvoetbal. Argentinië zou het record van 37 wedstrijden van Italië evenaren met een overwinning of een gelijkspel.

Saoedi-Arabië Stenen Argentinië | Volledige wedstrijdhoogtepunten

Dit is de eerste nederlaag voor Argentinië in de openingswedstrijd van het WK sinds 1990, waar ze met 1-0 verloren. Kameroen. Voor perspectief, Argentinië is in die periode op elk WK verschenen. Ironisch genoeg bereikte Argentinië de finale in 1990, maar verloor van hen Duitsland.

Argentinië, dat aan de openingswedstrijd begon met de op twee na kleinste kans om het hele WK te winnen, staat nu voor een zware strijd om Groep C te verlaten met massale wedstrijden tegen Mexico En de Polen de komende dagen op de loer.

Ondertussen is Saoedi-Arabië het eerste AFC-team dat Argentinië verslaat in een WK-wedstrijd. Dit is Saudi-Arabië’s vierde overwinning ooit in de WK-finale, waarmee hun record ooit is verbeterd naar 4-11-2 (WLD).

Je kan kijken Elk toernooispel op FOX Sports Family of Networks – Officiële Amerikaans-Engelstalige uitzendpartner – FOX Sports-app en FOXSports.com. Jij kan ook Stream volledige wedstrijdherhalingen gratis op Tubi.

Hier zijn de topspelen van de groepsfase van dinsdag.

Argentinië versus Saoedi-Arabië

Tweede minuut: heel dicht bij een vroeg doelpunt!

Het kostte Lionel Messi iets meer dan 100 seconden spelen in het WK 2022 om zijn eerste schot op doel te scoren, maar een geweldige redding met één hand van de keeper van Saoedi-Arabië. Mohammed Al Owais Ik hield de wedstrijd puntloos.

READ  App State opent 2023 met een krachtige thuisoverwinning

Minuut 10: Sta hem toe zichzelf opnieuw voor te stellen

Nadat Argentinië in de 10e minuut een strafschop kreeg toegekend na een VAR, stapte Messi op en scoorde gemakkelijk zijn eerste doelpunt van het WK 2022.

Lionel Messi scoort in de tiende minuut een voorzet voor Argentinië om met 1-0 op te schuiven op Saoedi-Arabië

De Argentijn Lionel Messi scoorde een strafschop in de 10e minuut na een overtreding op Mohamed Kanu van Saoedi-Arabië.

De tweeëntwintigste minuut: Messi scoorde bijna weer!

De Argentijnse vedette zag eruit alsof hij wegreed van zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, maar stond amper buitenspel. De uitspraak werd bevestigd in de video-assistent-scheidsrechter.

Zevenentwintigste minuut: De laatste close-missers

Het liet Argentinië daarna op zoek naar hun tweede doelpunt Lautaro Martínez Het resultaat was ook een nipte buitenspelregel.

35e minuut: opnieuw buitenspel

Argentinië scoorde in de eerste helft vier keer de back-netting, maar Messi’s strafschop in de 10e minuut blijft de enige echte score dankzij drie doelpunten die teniet werden gedaan door buitenspel.

Argentinië scoorde in totaal zeven keer buitenspel in de eerste helft tegen Saoedi-Arabië

Argentinië stond in totaal zeven keer buitenspel en maakte in de eerste helft drie doelpunten ongedaan.

Volgens OptaAnalyst stond Argentinië in deze wedstrijd al zeven keer buitenspel. Het was het laatste team dat meer had in een WK-wedstrijd Holland tegen. Costa Rica in 2014 met 13 buitenspel calls.

De 49e minuut (de eerste helft van de extra tijd) is een groot verlies voor de Saoedi’s

Saoedische kapitein Salman Al Faraj Hij ging voor rust ten onder met een ogenschijnlijke blessure. Nu de Saoedi’s al onder druk staan ​​dankzij Messi’s vroege doelpunt, zou dit een grote klap kunnen zijn voor de kansen van de underdog om een ​​aanval uit te lokken.

READ  Live updates Olympische Winterspelen 2022: het laatste aantal medailles en nieuws uit Peking

Minuut 48 (tweede helft): Saoedi-Arabië beperkt het!

Saudi Saleh Al-Shehri loopt een prachtige bal om de stand met één doelpunt gelijk te trekken en plotseling zit Argentinië hen op de hielen.

Saudi Saleh Al-Shehri scoort een doelpunt tegen Argentinië

Kijk hoe Saudi Saleh Al-Shehri een doelpunt scoort tegen Argentinië in de 48e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

Minuut 53: Saoedi-Arabië leidt!

De Saoedi’s klopten plotseling op de deur van een van de grootste verrassingen van het WK ooit, na een laser van Salem Al-Dosari, om met 2-1 te stijgen.

Saudi Salem Al-Dosari scoort in de 53e minuut een doelpunt tegen Argentinië WK 2022

Saudi Salem Al-Dosari scoort in de 53e minuut een doelpunt tegen Argentinië  WK 2022

Kijk hoe Saudi Salem Al-Dosari een doelpunt scoort tegen Argentinië in de 53e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

De 63e minuut: een groot blok houdt de Saoedi’s op voorsprong

Een andere geweldige redding van Mohammed Al Owais hield Saoedi-Arabië op voorsprong terwijl Argentinië aandrong op de gelijkmaker.

83e minuut: Messi miste bijna

Argentinië keek nog steeds uit naar de gelijkmaker en het vermijden van een catastrofale verrassing, maar de vrije trap van Messi ging over de lat en kopte twee minuten later, die werd gered door Al Owais.

92e minuut: gekke redding

De ongelooflijke reddingen van de Saoedische verdedigingslinie houden hen op voorsprong terwijl Argentinië blijft aandringen op een doelpunt:

Minuut 101: Een andere Saudi redt de verrassing!

Al Owais leverde opnieuw een verbluffende sprongredding en hielp Saoedi-Arabië bij een van de grootste tegenslagen in de geschiedenis van de Wereldbeker over Argentinië.

READ  Roger Federer kondigt zijn pensionering aan. De 20-voudig Grand Slam-kampioen speelt in de Laver Cup als laatste tennisevenement

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer