april 26, 2024

Benfica 1-3 Liverpool: Champions League kwartfinale eerste etappe – zoals het gebeurde | Champions League

22:11

Ik laat je achter met Andy Hunter’s wedstrijdverslag uit Lissabon. Bedankt voor het lezen, en welterusten!

22:10

Sadio Manen: “Ik heb vandaag een doelpunt gemaakt, ik ben blij, maar het belangrijkste zijn de doelpunten die we hebben gemaakt. We wachten nu op de volgende wedstrijd om de klus thuis te klaren.”

Andy Robertson: “Het was een zware wedstrijd, in de eerste helft vanaf de top creëerde ik een goede kans en had er nog twee kunnen maken. We wilden het strak houden en helaas hebben we het gedaan. Ze scoorden een doelpunt, brachten het publiek omhoog en kregen een beetje slordig. Het derde doelpunt was groot, maar wat hebben we nog meer te doen.”

22:03

Manchester City 1-0 Atlético Madrid Ik bedoel, er rust *veel* op het tweede deel van die specifieke stropdas.

21:57

Voltijd: Benfica 1-3 Liverpool

Het team scoorde vijf overwinningen op rij in Champions League voor Liverpool. Ze schommelden in de eerste 25 minuten van de tweede helft, maar het late doelpunt van Diaz bracht ze in de laatste vier minuten dicht bij genoeg schoten.

21:52

90 + 4 minuten: Help Fabinho overeind. Ik vraag me af of de hersenschudding hier zijn deelname aan Manchester City dit weekend in de weg zal staan ​​- niet dat dat hier de prioriteit is. Ik stel me voor dat het gewoon buiten de stervende seconden zou zitten.

21:50

90 + 2 minuten: Otamendi en Fabinho kopten een vrije trap binnen en hebben allebei lange checks nodig. De Liverpool De man ziet er wat slechter uit.

21:49

90 + 1 minuut: We zullen zien dat er drie minuten worden toegevoegd terwijl die minuten opraken.

21:47

Het doel! Benfica 1-3 Liverpool (Diaz, 87)

Ze hebben een derde, en nu verzegelen ze waarschijnlijk hun das! Keita onderschept op het middenveld en duwt naar voren en glijdt van Diaz af. Vlachodimos glijdt een beetje met gemak voorbij, glijdt het huis binnen en is helemaal weg van het boegeroep van Benfica’s volgers. Liverpool Dingen escaleerden gewoon in de laatste paar minuten, en dat maakte het belangrijk.

READ  Finale vrouwenkwartet 2022: South Carolina en Yukon spelen zondag in de Nationale Kampioenschappen
Luis Diaz van Liverpool viert feest na het scoren van het derde doelpunt.
Luis Diaz van Liverpool viert feest na het scoren van het derde doelpunt. Foto: Julian Finney/Getty Images

21:44

86 minuten: En nu draaien de motorlussen van Alexander Arnold over Weigl. Robertson levert weer goed uit de hoek, maar net achter alle hoofden.

21:43

85 minuten: De guttaslag buigt breed af. Liverpool Het lijkt erop dat ze nu een derde doelpunt niet erg vinden. De hoekschop van Alexander Arnold werd goed verdedigd.

21:42

83 minuten: Alison glipt *bijna* weg in een lastige bocht langs Rafa Silva. Even leek het alsof hij de controle over de bal kwijt was.

21:41

82 minuten: Liverpool De vonk komt weer tot leven, maar na het verdedigen van een voorzet van Henderson mist Diaz zijn schot vanaf de seconde volledig. Benfica haalt Yarmchuk, de Oekraïner, naar Everton.

21:39

81 minuten: En nu won hij voor een vrije trap Liverpool in een vergelijkbaar gebied. Robertson zal leveren… maar Nunez is terug in zijn eigen zes-yard box om zijn hoofd weg te schudden.

21:36

78 minuten: Jota probeert via links Otamendi te ontlopen, maar wint niet. Vrije trap gekregen.

21:34

76 minuten: langzamere spreuk. Er zat niet veel in deze helft. Ik bedoel, Liverpool Ze zullen dit accepteren, zelfs als de tweede periode voor hen is vastgesteld.

21:32

73 minuten: Ik geloofde Liverpool Het zou nu een voorsprong van ongeveer vier zijn, zodra ze de score openden, maar dat gebeurde niet in deze helft en Benfica pakte het ook op.

21:30

72 minuten: Ik heb het Van Dijk/Nunez-incident nooit meer gezien, maar er is een vocale school van denken Benfica Hij had daar een penalty moeten krijgen. Van Dijk had een arm, maar de VAR zei nee.

21:26

67 minuten: Nunez weg aan de linkerkant! En het heeft hectares te kampen met! Maar hij kan zich geen barst in zijn linkervoet voorstellen, en als hij bij Van Dijk kijkt, struikelt hij – niet voor de eerste keer. Geen straf voor teveel lawaai; Zwaar verloren positie.

READ  Hoogtepunten van de eerste dag mobiel trainen
21:24

65 minuten: Alexander Arnold’s radar begint vandaag te verschijnen en vindt Robertson met zijn laatste waarneming, diagonaal laserachtig in de doos. Robertson bevindt zich in een gebied dat vergelijkbaar is met dat van de tweede Diaz, maar zijn kruis is afgesneden.

21:22

63 minuten: Het tempo van Benfica is ongeveer een miljard keer hoger dan voor de pauze. Keita denkt dat hij nog steeds veel tempo heeft voor Taarabt, en tegenwoordig is hij herschikt als een hardwerkende middenvelder die moet worden geboekt.

21:20

61 minuten: Het kan en moet 2-2 worden! Benfica Knippen met mannen. Everton heeft een man aan zijn rechterkant, maar hij kan ook een duidelijke fout maken vanaf 18 yards… maar Alisson redt! En Klopp rommelt nu niet: Firmino, Jota en Henderson komen in plaats van Mane, Salah en Thiago.

21:18

60 minuten: Darwin [Nunez] aan de linkerkant voor Benfica Klinkt als een natuurlijke keuze”, Gary Byrne twitterde. Niet slecht.

21:17

58 minuten: Binnenkort zien we Jordan Henderson, Roberto Firmino en Diogo Jota, wat me helemaal niet verbaast. Thiago is de laatste die een verdwaalde pass scoort en kort daarna kreeg hij een gele kaart. Wat een contrast met de eerste helft van Liverpool.

21:14

55 minuten: Liverpool Ze proberen hun vroegere groove te vinden. Benfica ziet er nu uit als een monster dat sneller is dan de bal. Het volgende doelpunt, als we een doelpunt krijgen, zal heel interessant zijn … en Nunez probeert het te redden, want hij werd diep in het strafschopgebied gevonden door een goede Silva-voorzet, maar ik zag het verkeerd. Dit was eigenlijk een goede 2-2 kans.

21:11

52 minuten: Nunez vangt de fout van Thiago nu, maar loopt naast het doel.

21:10

51 minuten: Nou nou. schoon spelen Benfica Want ondanks hun superioriteit bleven ze het proberen. Ze maakten misbruik van een fout door het dak te verhogen!

Darwin Nunez van Benfica viert feest na het scoren van het eerste doelpunt van zijn team. Foto: Carlos Rodriguez/UEFA/Getty Images

21:08

Het doel! Benfica 1-2 Liverpool (Nunez, 49)

Ze werden vies – erg vies! Konate filtert hem uit een rechtszijdige voorzet en laat haar passeren… Nunez achterlatend om slim te controleren en in stijl te eindigen. Het spel is onverwachts begonnen!

READ  Gaan de dolfijnen nog een run doen bij Deshaun Watson?
Darwin Nunez van Benfica maakt zijn eerste doelpunt.
De wedstrijd begon, met dank aan Benfica-speler Darwin Nunez. Foto: Matthew Childs/Action Images/Reuters

20:56

“De bewaker staat hier in Lissabon bekend als Odysseus,” Geschreven door Tim Stappard. ‘Maar de verdediging van Achilles kan hem misschien helpen.’

20:49

Rust: Benfica 0-2 Liverpool

Konate, Mane en veel problemen voor Klopp’s team en zijn metgezellen.

20:48

45 minuten: Aan de ene kant ontkent Konate Nunez en aan de andere kant kan Salah er drie maken na weer een geweldige bal van Alexander-Arnold maar Flashodemos redde hem, waarna Silva vanuit een half behoorlijke positie terugkeerde naar het strafschopgebied voor Liverpool. Opluchting.

20:46

44 minuten: Mané vindt voor de duizendste keer ruimte in de beweging maar een pass naar Diaz loopt wat vertraging op en de Colombiaan is druk.

20:44

42 minuten: Enkelen van u wezen erop dat er in de 23e minuut behoorlijk wat nominaal determinisme was…

20:43

41 minuten: “Het enige minpunt in de wedstrijd van Liverpool tot nu toe: Fabinho’s knieslip faalde toen hij Konate feliciteren met zijn doelpunt,” Peter Oh merkt terecht op.

20:42

40 minuten: “Misschien heb ik er spijt van dat ik dit zeg, en toch, als een Windsor-knoop, is deze stropdas klaar,” Kiaran Boland schrijft:.

20:41

39 minuten: Diaz, nog steeds fluitend, zou dol zijn op een doelwit en het proberen, maar hij verdwijnt naast 20 meter.

20:40

37 minuten: Alisson doet met gemak een speculatieve poging van Everton. Benfica Hij heeft hier iets nodig omdat een tekort van twee beugels, of erger nog, op jaloezieën lijkt.

20:37

Het doel! Benfica 0-2 Liverpool (Manen, 34)

Ja, dat zou waarschijnlijk een gelijkspel zijn. Maar wat een doelpunt! Alexander-Arnold stuurt een *prachtige* bal van 50 meter over de verdediging naar Diaz, die de tegenwoordigheid van geest heeft om Mane een perfecte kopbal te geven… die de wedstrijd met vertrouwen afrondt.

Sadio Mané, speler van Liverpool, scoort zijn tweede doelpunt.
Sadio Mané, speler van Liverpool, scoort zijn tweede doelpunt. Foto: Matthew Childs/Action Images/Reuters
Sadio Mané, speler van Liverpool, scoort het tweede doelpunt voor zijn team.
Hier is hoe het einde wordt bekeken van achter het doel. Fotografie: Michael Zimanek/Shutterstock
Sadio Mané van Liverpool viert feest met Virgil van Dijk nadat hij het tweede doelpunt van zijn team scoorde.
Virgil van Dijk (rechts) feliciteert Mane met zijn doelpunt. Foto: Armando Franca/AP