april 25, 2024

Argentinië, Nederland en Spanje kwamen allemaal niet aan hun doelen

Bhubaneswar, nov. 25 (IANS) FIH Odisha Junior World Cup Hockey Heren 2021 Goal-fest wedstrijd, wanneer grote kanonnen Argentinië, Nederland en Spanje de laagst gerangschikte teams versloegen en een record vestigde voor de grootste overwinning twee keer in een uur. Donderdag op Kalinga Ground.

Met 48 goals in de eerste drie wedstrijden op de tweede dag van de wedstrijd, vestigde Argentinië het record voor de meeste overwinningen voordat Spanje het overnam.

Argentinië, dat in 2005 de titel won, versloeg de Afrikaanse Minovs met 14-0 in een spannende 14-0 overwinning op Singapore in de Junior World Cup, India’s grootste overwinning ooit. 1982.

Nederland versloeg Zuid-Korea met 12-5 en werd de best scorende speler in een wedstrijd, waarbij beide teams samen 17 doelpunten maakten.

Spanje, dat India versloeg in een penalty shoot-out in 2005, won hun enige bronzen medaille en bezorgde de Verenigde Staten een complete beschieting, waardoor ze een 17-0 overwinning behaalden om het record voor de grootste overwinning te vestigen. Het record voor de meeste doelpunten in een wedstrijd.

Miles Buccaneer van Nederland was de ster van de dag en scoorde vijf doelpunten, waaronder een hattrick, toen de Spaanse Gerard Klabs er vier scoorde op een doelpuntloze dag in het Kalinga Stadium.

De Argentijnse hattrick Fagundo Jared en Lottaro Domenே en Batista Capuro scoorden elk een doelpunt om Egypte met 14-0 te verslaan in de wedstrijd in Poule D.

De overige zeven doelpunten werden gescoord door Francisco Ruiz, Franco Agostini, Ignacio Nardolilo, Mendes Lucio, Joaquin Kruger, Stellado Bruno en Joaquin Toscani.

READ  Het Nederlandse parlementslid werd gestraft voor het vergelijken van overheidssancties met nazi-vervolging

In de wedstrijd in Poule C kwam Korea in de 7e minuut op voorsprong om in de 7e minuut een penaltycorner van Jeong Joon-seong om te zetten. Drie minuten later maakte Oranje de gelijkmaker met een strafbal van Sheldon Scouton.

Buchanan scoorde zijn eerste doelpunt in de 13e minuut, maar Korea zette 2 minuten later een strafcorner van Jun-seong om tot 2-2. Met zes doelpunten in de 16e tot 36e minuut namen de Koreanen het heft in handen (8-3) om de marge weer te verkleinen. Nederland voegde in het laatste kwart nog vier doelpunten toe, waarbij Korea twee doelpunten maakte in een 12-5 overwinning.

Spanje domineerde volledig tegen de Verenigde Staten, met Klabs die vier doelpunten scoorde, Pepe Cunhill en Edward de Ignacio-Simo elk een triple, Guillermo Forduno en Manuel Rodriguez scoorden elk een brace, en Spanje verpletterde de Verenigde Staten, waardoor ze niet veel kansen kregen.