maart 29, 2024

Anthony Davis leidt de Lakers naar een overwinning in Game 3 op de Warriors

De Warriors hadden niets tegen de Lakers, vooral Anthony Davis, na het midden van het tweede kwartaal. (AP Foto/Mark J. Terrill)

Game 3 had een cruciaal spel moeten worden tussen twee van de meest succesvolle spelers van deze generatie, maar het werd een essentiële uitbarsting voor de Los Angeles Lakers.

Met een gelijke stand van 1-1, bereikten de Lakers zaterdag een overwinning van 127-97 om thuis de leiding te nemen. Game 4 staat gepland om 22.00 uur EST in Los Angeles.

Het was niet het mooiste spel, zelfs niet met alle beroemdheden in de Crypto.com Arena. LeBron James, wiens zoon, Bruni, eerder op de dag zijn inzet voor USC aankondigde, ging het hele eerste kwartaal zonder een velddoelpoging, De eerste dergelijke start In zijn NBA-record 275 wedstrijden.

De Warriors hadden hun momenten, maar eindigden de wedstrijd met 35-van-90 (38,9%) en 13-van-44 van diep met 19 omzet en 22 persoonlijke fouten. Tijdens de wedstrijd werden vier technische fouten toegekend. De wedstrijd eindigde met een 37-15 ongelijke vrije worppoging in het voordeel van de Lakers.

De wedstrijd hing af van het tweede kwart, waarin de Warriors 11 punten opschoven, daarna verloren en meer bij 30-8 Lakers om de eerste helft af te sluiten, en culmineerde in het raken van de bal van Anthony Davis.

De Lakers openden de tweede helft met een voorsprong van 11 punten, maar de Warriors sloten die nooit af met minder dan 9 punten. Golden State worstelde om een ​​consistente aanval te vinden, solide verdediging Draymond Green behandelde een vuil probleem, terwijl Los Angeles bleef spelen.

READ  De shockblessure van Sam Kerr overschaduwt de triomfantelijke start van het WK in Australië

Het ‘postseason’ van de Lakers werd tot nu toe bepaald door het al dan niet hebben van de goede Davis op het veld, en dat was de zaterdag ervoor. De grote man had een monsterspel aan beide uiteinden van de wereld, met 25 punten op 7-van-10 schieten met 13 rebounds, 4 blokken, 3 assists en 3 steals. James eindigde, ondanks het verlies van het vierde kwartaal, met 21 punten, 8 rebounds en 8 assists.

Niemand had echt een geweldige wedstrijd voor de Warriors, maar Andrew Wiggins kwam het dichtst in de buurt met 16 punten op 6-van-11 schieten met 9 rebounds, 4 assists en 0 omzet. Plus een dip-sticker. Stephen Curry leidde het team in scoren met 23 punten op 9-van-21 schieten (4-van-10 van diepte).