Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ajax schuurt uit in Croningen en laat PSV-punten vallen op NSHT

Olivier Boscockley gebundeld in de Late Equalizer voor PSV. Foto: ANP / Maurice von Stein

PSV Eindhoven Eredivisie maakte een dramatische comeback in de titelrace, maar raakte verder achter ondanks in-vorm Twente Enschede.

Twintig Geslagen in aanwezigheid van drie goals 25 minuten later gebruikten Ricky von Wolfswinger – tweemaal – en Michael Willap wat trage verdediging aan de kant van Roger Schmidt.

Joey Weerman trok er vlak voor rust een terug met een trefzeker afstandsschot, voordat Cody Kagpo – een van de drie invallers voor de rust – acht minuten na rust de achterstand terugbracht tot één doelpunt.

Lars Annerstall brak het tij van PSV-aanvallen op een Twente-doelpunt, terwijl Oliver Boscogli dapperheid toonde totdat hij hem overwon en in blessuretijd gelijk maakte.

Als gevolg hiervan stond Ajax vier punten toe met nog zes wedstrijden te spelen nadat de kampioenen waren gebeeldhouwd Een 3-1 overwinning op Croningen.

De gastheren schoven op toen Andre Onona het curlingschot van Jர்கrgen Strand Larson verkeerd inschatte, maar Ajax scoorde vlak voor rust tweemaal, waaronder een penalty van Dusan Dodik, en stelde de punten veilig met een break van Steven Perguise vlak voor het laatste fluitsignaal.

Feyenoord, AZ wint

Feynord Versterkt hun grip op de derde plaats Ze wonnen in de tweede helft van Willem II dankzij doelpunten van Luis Cinestra en Brian Linsen.

AZ Alkmar Hij bracht de punten gelijk met de als vierde geplaatste Twente En het als zesde gerangschikte Wittessee-team sloeg een kloof van 14 punten en won slechts één van de laatste acht competitiewedstrijden die ze hebben gespeeld. Jesper Carlson scoorde het eerste doelpunt voor Vangelis Pavlitis en scoorde het derde doelpunt vanaf de penaltystip om de stand op 3-1 te brengen.

READ  Medvedev Aussie verslaat tegenstander van Nederland

PEC Zwolle hieronder Het leek op het slijpen van een kostbaar punt IJsselderby Go Ahead tegen de Eagles De Belgische spits Philippe Romanes werd in de blessuretijd van het veld gestuurd door een curlingaanval in de bovenhoek.

Naaste rivalen Fortuna Citadel stonden op het punt om te winnen Hercules’ eerste buitenlandse verovering Een jaar, wanneer? Sparta scoorde een punt tegen Hiranwen In een wedstrijd die overschaduwd werd door beschuldigingen dat beide spelers Tom Faukelstijk en Aaron Meijers betrokken waren bij een illegale racebaan.

De donder van 25 meter van Javier Vett bezorgde NEC Nijmegan Hun eerste overwinning in zes wedstrijden Kampur duwde ze over de bovenste helft van de tafel tegen Leverton.

Utrecht waren Ontkende de eerste overwinning van de vijfde Michael Kramer stevende af op een laat gelijkspel voor RKC.