maart 2, 2024

Soest Nu

Soest Nu is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Abbott Elementary School is verlengd voor een tweede seizoen

Abbott Elementary School is verlengd voor een tweede seizoen

Godzijdank, want die kloof was echt, werkelijk aankomen aan.

Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik dat zeg Abbott Elementary De kloof had een diepgaand, diepgaand, reëel en onomkeerbaar effect op mijn ziel.

abc

Die wekelijkse dosis continu lachen gedurende 30 minuten was eigenlijk een van de weinige dingen (HA) die me op de been hielden.

Hoe dan ook, wees gerust, we hebben binnenkort meer afleveringen! Niet alleen omdat de show op 22 maart terugkeert om zijn eerste seizoen af ​​te maken, maar ook vanwege zijn aanwezigheid Vernieuwd Voor een tweede seizoen!!!

Jill Mingasson/ABC via Getty Images

Een pagina van The Whistledown Lady van Netflix nemen Aankondiging Van Bridgeton Seizoen 2, ABC’s kwaadaardige opknapbeurt – dat maakte indruk Zijn beoordelingen verviervoudigd In iets meer dan een maand – rechtstreeks van een favoriet bij fans: regisseur Ava Coleman (Janelle James).

Scott Everett White/ABC via Getty Images

“De faculteit, studenten (ook bekend als mijn fans), de cameraploeg die ik heb ingehuurd om alles te laten zien wat ik heb laten gebeuren in onze prachtige school, denken dat ik een ster ben. Ik bedoel, zijn we verrast? Nee, dat zijn we niet 🙂 De verklaring begint.

Twitter: @AbbottElemABC / via Twitter: @AbbottElemABC

Voor degenen die niet op de hoogte zijn (nogmaals, ken de agenda), de show gebruikt een satirische stijl van fotograferen. De pilot stelde vast dat Ava een team had ingehuurd om de openbare school in Philadelphia te documenteren, zich niet realiserend dat ze dit deden om de ondergefinancierde en onvoldoende middelen van de school te demonstreren (niet omdat ze dachten dat het de coolste was).

“Ondanks dat ik van nature voor de camera sta, zijn deze dingen niet gratis, en mijn bemanning heeft moeite om al mijn absolute potentieel te zien!” Ik ging door. “Heeft er iets te maken met de behoefte aan voorraden?”

abc

De boodschap gaat verder – in Ava-stijl – om Janine te trekken en uit te nodigen voor kuuroordcadeaubonnen. Maar in de warmte Abbott Fashion, de advertentie vraagt ​​kijkers ook om te doneren aan DonorsChoose.orgeen non-profitorganisatie die individuen in staat stelt rechtstreeks te doneren aan klasprojecten op openbare scholen, als ze daar zin in hebben.

Natuurlijk werd het nieuws met onmiddellijke vreugde begroet door fans (zoals ik en LeBron James).

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy daarom is Quintabrunson een monster!!!! Gefeliciteerd QB 🙏🏾✊🏾🔥👑 https://t.co/cUCal4aBtO

LeBron James / Verscheidenheid / Via Twitter: @KingJames

Ernstige kanttekening, maar onthoud wanneer LeBron wat had reflecties Op de inktvis spel Het einde van seizoen één? Wat een gepassioneerde tv-fan!

Hoewel we zeker niet verrast zijn door dit nieuws (en het met heel ons hart verwelkomen), wil ik gewoon klein beetje Verward waarom het niet onmiddellijk voor 10 seizoenen werd verlengd. Ik ben er vrij zeker van dat dit slechts een technische fout is van de kant van ABC… Hoe dan ook, ik zal het moeten repareren. direct. Ik maak geen grap.

Je kunt vangen Abbott Elementary Dinsdag op ABC en de volgende dag op Hulu.

READ  Vleugels van verbeelding houden Jerry tegen het einde tegen